MILOŠ BIKOVIĆ ZBOG FILMA IŠAO NA PRIPREME ZA ASTRONAUTE: Prvi film snimljen u kosmosu, evo šta je glumac morao da uradi! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 06.11.2022 | 20:19


Miloš Biković pred našim kamerama progovorio je o filmu ,,Izazov", koji je ujedno i prvo filmsko delo snimljeno u kosmosu!

Foto: Instagram.com
MILOŠ BIKOVIĆ ZBOG FILMA IŠAO NA PRIPREME ZA ASTRONAUTE: Prvi film snimljen u kosmosu, evo šta je glumac morao da uradi! (VIDEO)

Naš proslavljeni glumac Miloš Biković pojavio se večeras na proslavi ,,Gorkog lista", a tom prilikom naša  ekipa bila je na licu mesta i zabeležila sve kadrove spektakularne i gala žurke. 

 

 

Da li si se navikao posle korone na crvene tepihe?

- Nisam ni primetio da mi to nedostaje, bio sam zauzet poslom, meni je crveni tepih posledica, a ne kao deo mog posla, nije nešto što je deo moje svakodnevnice, nisam neko ko voli da ide na crvene tepihe.

Po tvom mišljnju ključ trajanja šta je?

- Da ono što obećate u kampanji, ispunite u proizvodu, da ispunite u kvalitetu koji donosite.

Kako je bio na snimanju filma ,,Izazov"?

Foto: Instagram.com printscreen/bikovic

Miloš Biković u kosmosu

 

- Neverovatno je bilo! To je prvi film koji je snimljen u kosmosu, prolaziti deo obuke za astronauta, nisam ni u snovima zamišljao da će se desiti.

Da li ti je izgled u karijeri pomogao ili odmogao?

- I pomaže i odmaže, izgled može da vas ograniči da vas odredi na samo jedan tip uloga, ja sam se trudio da mi uloge budu različite, da ne budem samo lik za ljubavne delove, komični junaci, kao situaciji u Rusiji.

Foto: Instagram / bikovic

Miloš Biković se skinuo

 

Kao neko ko je radio na ruskom tržištu, koliko je sve ovo uticalo na tebe?

- Došlo je do pomeranje jednog filma, ali ne zbog situacije, nego zbog uslove. Možda na neke moje kolege da, ali na mene nešto nije uticalo.

Da li si imao probleme na privatnom platnu da su ga okarakterisali kao rusofila?

- Moj odnos prema Rusiji, kolika je količina rusofobije. Kod mene nije zasnovan na drevno političkim zbivanjima, nego na duhovnom nivou, mislim da je to malo van ove situacije.

Da li si počeo da štediš ili trošiš kao i inače?

- Ne trošim kao što sam trošio, nisam počeo da štedim, nego nemam veliko zadovoljstvo od toga da idem u šoping. 

BONUS VIDEO: