Marijana Mićić prvi put o PROBLEMIMA sa ocem njenog deteta: "Provociram ga, on me je napravio OVAKVU" (FOTO)


IZVOR: Republika - 22.10.2022 | 18:00


Marijana Mićić progovorila je o odnosu sa njenim ljubavnim partnerom Milošem, sa kim ima dete.

Foto: ATA Images
Marijana Mićić prvi put o PROBLEMIMA sa ocem njenog deteta: "Provociram ga, on me je napravio OVAKVU" (FOTO)

U novom izdanju emisije "Magazin In", voditeljka i autorka Sanja Marinković ugostila je i ovog puta sve same poznate dame, među kojima se našla i glumica i voditeljka "Pinkovih zvezdica", Marijana Mićić.

Na pitanje sa čim muškarci najteže izlaze na kraj, Marijana je otkrila da je zahvalna što pored sebe već duži vremenski period ima divnog partnera, sa kojim, kako kaže, nema problema.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Marijana Mićić Magazin in

 

- Ja imam divnog partnera, i evo, posle skoro deset godina mislim da ne postoji stvar koja bi mogla njega da isprovocira. On je prosto normalan čovek, i uvek sam ranije govorila da možeš da se zabavljaš sa raznim tipovima, ali je jako važno sa kim ćeš napraviti dete. Jednostavno sam i tada mogla, a i dan-danas mogu da potpišem da šta god da se desi sa Milošem, nikada nećemo doći do tih pomoćnih situacija, daleko bilo. Normalna je osoba, ne provocira me i samim tim ja spuštam loptu. Trebalo mi je pet godina, deset, trebaće mi možda još 15, nije važno, da naučim da se ponašam kao on, ali sam sve bolja i bolja, jer je on takav - ističe voditeljka.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Marijana Mićić Magazin in

 

- Znači ti provociraš - dobacila je šaljivo Cakana.

- Naravno! Naišla sam na divnog muškarca koji to ume da izdrži. Priznala sam da je on mene napravio ovakvu kakva sam sada - zaključuje Marijana Mićić u emisiji "Magazin In".

BONUS VIDEO: