ŠOK IZDANJE Viki Miljković, pevačica bez TRUNKE ŠMINKE na licu, svi se pitaju šta joj se desilo sa licem? (FOTO)


IZVOR: Republika - 22.10.2022 | 15:00


Viki Miljković povukla je hrabar potez objavivši fotografiju bez trunke šminke.

Foto: Republika.rs
ŠOK IZDANJE Viki Miljković, pevačica bez TRUNKE ŠMINKE na licu, svi se pitaju šta joj se desilo sa licem? (FOTO)

Poznate dame retko kad se pojavljuju u javnosti bez trunke šminke i u opuštenom izdanju, ali pevačica Viki Miljković nije jedna od njih.

Viki Miljković na Instagram profilu objavila je stori, a na licu nije imala ni trunku šminke. I dok su mnogi komentari bili poput ,,Šta ti je sa licem", budući da Viki nije fotošopirala bore na licu, drugi su oduševljeni pevačicinim gestom da otvoreno pokaže u kakvom je pravom stanju njeno lice. 

Foto: Instagram.com

Viki Miljković bez šminke

Podsetimo, firma Viki Miljković radi na rekonstrukciji kuće Cece Ražnatović na Kipru, koja trenutno ima od 400 kvadrata i vredi oko dva miliona.

- Sada trenutno radimo građevinski projekat. Unutrašnji projekat, tačnije dizajn, završili smo odavno - rekla je Viki na početku razgovora za naš portal, pa nastavila:

Foto: instagram.com/cecaraznatovic

Kuća Cece Ražnatović na Kipru

 

- Prvo je trebalo samo da se uradi rekonstrukcija, ali ta rekonstrukcija je bila, mnogo, mnogo velika. Sve smo izmenili, i sada će Cecina kuća imati preko 600 kvadrata. To je jedan mnogo veliki zahvat i dok smo razgovarale Ceca, Lidija i ja, došle smo do zaključka da će verovatno sve ići ispočetka. Tako da se trenutno radi građevinski projekat.

BONUS VIDEO: