Konačno otkrivena ISTINA razvoda Sanje Marinković! Voditeljka prvi put PRIZNALA zašto se razvela!


IZVOR: Republika - 15.10.2022 | 10:43


Voditeljka Sanja Marinković prvi put je progovorila otvoreno o razlozima razvoda.

Foto: printscreen/Instagram
Konačno otkrivena ISTINA razvoda Sanje Marinković! Voditeljka prvi put PRIZNALA zašto se razvela!

Voditeljka Sanja Marinković kada se udala za sada već bivšeg supruga Aleksandra Uhrina uradila je to na neobičan način, daleko od očiju javnosti i u limuzini koja ih je vozila od stana do aerodroma, odakle su otputovali na medeni mesec u Pariz.

Foto: instagram.com/sanjamarinkovicofficial

Sanja Marinković

Još jedna neobična stvar je to da su im kumovi bili rođena braća ‒ Sanji Bojan Marinković, a Aleksandru Dušan Uhrin.

Posle nepunih deset godina braka, njih dvoje su odlučili da stave tačku na svoju ljubav i život nastave odvojenim putevima, a voditeljka nije želela puno da govori na tu temu, ali je neretko isticala da tu odluku nije donela preko noći, kao i da su dugo posećivali bračnog terapeuta, ali da su se ipak odlučili za razvod.

Foto: Ognjen Bogdanović

Sanja Marinković o razvodu

‒ Meni je najvažnije da gospodin nema kompleks nadmenosti, neuspeha, nemanja i onda je sve lako. Ponekad je poželjnije da bude potpuno smešan, nego potpuno dosadan. Mada, možda je i najbitnije da je hrabar, jer je to znak da ga krasi samopouzdanje. Jednostavno, ne pristajem na život udvoje po svaku cenu, bez ljubavi, strasti i nežnosti ne može. Upravo zbog nedostatka topline sam se i rastala od bivšeg muža. Možda sam emotivno nezrela, ali znam da ne želim da mi razum ućutka srce onom čuvenom rečenicom „Nije pametno“ ‒ konačno je priznala Sanja za „Story“

BONUS VIDEO: