Darko Lazić proslavio rođendan, pa otkrio želju: Valjda ću jednu odvseti pred oltar!


IZVOR: Republika - 15.10.2022 | 06:00


Naime, Darko Lazić je za naš portal priznao šta je sebi poželeo za rođendan, te kako se slaže sa novom izabranicom, od koje se ne odvaja.

Foto: ST/V.Lukić
Darko Lazić proslavio rođendan, pa otkrio želju: Valjda ću jednu odvseti pred oltar!

Darko Lazić proslavio je 31. rođendan u jednom poznatom novosadskom klubu u društvu nove devojke Katarine i bliskih prijatelja, a ono što mnogi komentarišu u poslednje vreme jeste da se folker preporodio otkako je u novoj ljubavi.

Foto: Peđa Kasić

 

Naime, Lazić je za naš portal priznao šta je sebi poželeo za rođendan, te kako se slaže sa novom izabranicom, od koje se ne odvaja.

- Rođendan sam proslavio u krugu ljudi koje najviše volim, bilo je baš onako kako sam i zamislio. A što se želja tiče, iskreno, neka velika svadba. Daj i ja jednu da odvedem do oltara - kaže Darko kroz smeh i dodaje da je zaljubljen do ušiju u Katarinu:

- Odlepio sam za njom totalno, baš me je sludela. Odgovara mi u svemu, nekako je moj tip. Pozitivac je, ništa je ne mrzi, samostalna je, majka je, tako da se baš dobro razumemo.

Inače, Lazić je poznat kao neko ko voli dobar provod i žurke, te ni ovog puta nije štedeo na proslavi rođendana. Sve je obilovalo hranom, pićem i luksuzom, a gosti su od samog starta bili dobro raspoloženi. Katarina se pojavila u crnoj haljini s dubokim šlicem, koja je u potpunosti istakla njenu izvajanu figuru, visoke štikle i elegantne rukavice na rukama, a Darko se potrudio da se uklopi u stajling nove devojke, te je sve oduševio crnom elegantnom kombinacijom. Pričalo se da je Darko bio široke ruke kada se radilo o poklonu za Katarinin rođendan, a ono što je poznato jeste da se i ona otvorila, te je pevaču priredila nezaboravno iznenađenje, kao i skupoceni poklon.

Foto: Peđa Kasić

 

Podsećamo, Darko i Katarina su pre 13 godina bili u vezi, a kako je Lazić istakao, njihovo obnavljanje veze je bilo sudbinsko. Par ne krije sreću i zaljubljenost, a nije isključeno i da će uskoro stati na ludi kamen.

BONUS VIDEO: