SKINULA SE MARIJA ŠERIFOVIĆ: Pevačica pokazala kako izgleda bez odeće, ovakvu je niste videli! (FOTO)


IZVOR: Republika - 05.10.2022 | 20:30


Marija Šerifović pokazala je kako izgleda bez odeće.

Foto: Instargam.com/serifovic
SKINULA SE MARIJA ŠERIFOVIĆ: Pevačica pokazala kako izgleda bez odeće, ovakvu je niste videli! (FOTO)

Pevačica Marija Šerifović u iščekivanju konačne odluke o prelasku muzičkog takmičenja ,,Zvezde Granda" na drugu televiziju, objavila je provokativan stori na Instagramu. 

Naime, Marija je prethodnih nedelja došla u žižu javnosti zbog njenog odsečnog stava prema tragedija koje su pogodile Srbiju, počevši od silovatelja koji je bio na slobodi, do pretučene sestre tiktokerke Une Kablar, Sare Hadžić

Foto: ST. N. Pančić,Instagram/uki_q

Marija Šerifović o sestri Une Kablar

 

No, kako se situacija slegla, Marija je objavila stori na kom se vidi da nema brushalter, a telo je prekrila prekrivačem. Komentari su pljuštali na sve strane, niko nije mogao da ostane ravnodušan, jer je ovo retka situacija kada Mariju možemo videti u ovako ,,opuštenom" izdanju. 

Inače, Marija je napravila letnju pauzu kada je u pitanju Jutjub karijera, kojoj se nedavno vratila, od trenutka kada ju je Saša Popović pozvao u novu sezonu muzičkog takmičenja ,,Zvezde Granda". 

Foto: youtube.com

Marija Šerifović i Saša Popović poljubac

 

- Zamislite u državi u kojoj društvene mreže od aktuelne teme i ovog bolesnika, crk'o majci danas, ti uhvatiš i devojku prebiješ do padanja u nesvest, pa onda dok je u nesvesti joj malo lupaš glavu o pločice, ''slatko'', ajde Damjan sad da ide malo u buvaricu, pa malo da piški u gaće, a? Može? A inače ovaj lepotan, lepotanko, ovaj slatki dečak nije tukao samo svoju suprugu, ženu, tukao i je i bebu od dva meseca! Veliki vernik, čoveku na profilu piše ''Bez Boga ni preko praga'', je*em li ti mamu! - izjavila je Marija o Damjanu Hadžiću, koji je pretukao sestru Une Kablar. 

BONUS VIDEO: