Miloš Biković završio u KOSMOSU! Glumac zbog filma proživeo neverovatnu iskustvo, fotografije iz letelice srušile internet!


IZVOR: Republika - 05.10.2022 | 20:00


Miloš Biković iznenadio je fanova na Instagramu fotografijama sa snimanja filma!

Foto: Instagram.com printscreen/bikovic
Miloš Biković završio u KOSMOSU! Glumac zbog filma proživeo neverovatnu iskustvo, fotografije iz letelice srušile internet!

Naš proslavljeni glumac Miloš Biković na Instagram profilu objavio je set fotografija koje su izazvale burne reakcije. Naime, kako je završio snimanje filma ,,Izazov", koji je ujedno i prvi film u istoriji koji je snimljen u kosmosu. 

Film na koji je Biković i te kako posebno ponosan uskoro će ugledati svetlost dana, a do tog trenutka, sa svojim pratiocima na pomenutoj društvenoj mreži objavio je nekoliko fotografije, između ostalog i jedna posebna koja je svima zapala za oko.  POGLEDAJ GALERIJU

 

Radi se o fotografiji na kojoj se Biković vidi u letelici, koja putuje ka kosmosu. 

- Čovečanstvo je opet pomerilo granice. Prvi film u istoriji snimljen u kosmosu. Neopisivo mi je drago da budem deo ovog izuzetnog tima. Film ,,Izazov’’ je ulazi u enciklopedije iako još nije izašao na ekrane - napisao je Biković. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Podsetimo, Biković je nedavno objavio fotografije iz letnje arhive, na kojima se vidi njegova prostrana teotvaža preko ramena duž ruke. Biković nikada nije govorio o značenju ove tetovaže, koja se u nekoliko kadrova može videti i tokom filma ,,Južni vetar". 

Fotografije polunagog Bikovićeva zaludele su ženski rod, komentari su se nizali jedan za drugim, ali devojke već znaju da on uživa u ljubavi sa lepom pravnicom poreklom iz Crne Gore, Ivanom Malić

BONUS VIDEO: