POJAVILA SE NAKON VIŠEGODIŠNJE MEDIJSKE ILEGALE I ŠOKIRALA IZGLEDOM! Jedna od naših najpoznatijih pop pevačica sada ima 53 godine i - LEPŠA JE NEGO IKAD! (FOTO)


IZVOR: Republika - 25.09.2022 | 08:21


Njene hitove obožavali smo devedesetih godina.

Foto: Printscreen RTS
POJAVILA SE NAKON VIŠEGODIŠNJE MEDIJSKE ILEGALE I ŠOKIRALA IZGLEDOM! Jedna od naših najpoznatijih pop pevačica sada ima 53 godine i - LEPŠA JE NEGO IKAD! (FOTO)

Jedna od najvećih pop zvezda bivše Jugoslavije devedesetih godina prošlog veka uzdrmala je domaću pop scenu! Na glas Tanje Banjanin niko nije mogao da ostane ravnodušan, a njeni hitovi rado se slušaju i danas.

 

Foto: Printscreen RTS

Tanja Banjanin

 

 

Tanja je, međutim, uprkos velikoj popularnosti u jednom trenutku odlučila da se povuče iz javnog života i posvetila se porodici, a u medijima smo je od tada veoma retko viđali, zbog čega su mnogi ostali iznenađeni kada su videli kako pevačica danas izgleda!

Naime, Tanja se pojavila u emisiji "Šarenica", a svojim izgledom ostavila je sve u šoku - iako gazi šestu deceniju, pevačica je pokazala da joj godine ne mogu ništa, te da i danas izgleda perfektno, baš kao i u periodu svoje najveće popularnosti. POGLEDAJ GALERIJU


Tanja je nedavno za domaće medije ispričala da nije preveliki "ljubitelj starenja" i da ne voli svoje rođendane, a onda je objasnila zašto.

- Mene proces starenja nije radovao ni u mojoj desetoj-petnaestoj godini. Nekako sam ga od malih nogu bila svesna, a kamoli sada. Koliko ja vidim, protokom vremena sve postaje samo teže i komplikovanije. Nikad nisam bila načisto u čemu je poenta sve te prolaznosti, i generalno, u čemu je poenta naše nemoći. S vremenom, izgleda, nisam postala ni mudrija u tom smislu. Ne, ne volim svoje rođendane, ne volim starenje... Za mene je ceo taj proces život-smrt besmislen. Floskule tipa "uživaj u malim stvarima" meni ne pomažu. Sa druge strane, velika je stvar imati decu, živeti za njih i zbog njih, ali to ne umanjuje činjenicu da ja i dalje starim i samo idem ka kraju. Kao i svi, uostalom - ispričala je Tanja nedavno za magazin "Lena".

BONUS VIDEO: