ANASTASIJA U CRNOJ KOŽI OD GLAVE DO PETE! Cecina ćerka pokazala novi IZGLED, u VRELOM izdanju prošetala crvenim tepihom, a o njenoj PROMENI svi pričaju!


IZVOR: Republika - 22.09.2022 | 19:15


Anastasija je prisustvovala premijeri filma "Ala je lep ovaj svet", a svojim izgledom očarala je sve prisutne.

Foto: instagram
ANASTASIJA U CRNOJ KOŽI OD GLAVE DO PETE! Cecina ćerka pokazala novi IZGLED, u VRELOM izdanju prošetala crvenim tepihom, a o njenoj PROMENI svi pričaju!

Pevačica Anastasija Ražnatović pojavila se večeras na crvenom tepihu pre premijernog prikazivanja filma "Ala je lep ovaj svet" FIlipa Čolovića.

Na premijeri su se pojavile brojne javne ličnosti, a Cecina ćerka svojim izgledom privukla je ogromnu pažnju. POGLEDAJ GALERIJU

 

Anastasija je za ovu priliku odabrala crnu odevnu kombinaciju u kojoj je privukla sve poglede, a mnogi su primetili i veliku promenu kada je njena frizura u pitanju.

Foto: Instagram printscreen

 

 

Naime, Anastasija je sve iznenadila kada se na crvenom tepihu pojavila sa plavom kosom, koju je uvila u krupne talase.

Osvežila sam se malo, dok traje leto, trebalo bi da traje, uskoro ću se vratiti u svoju boju, uživam u promeni, to traje kratko – istakla je Anastasija, koja je na premijeru filma došla da podrži svoju prijateljicu Taru Milutinović, koja igra u ovom ostvarenju.

Ona je za Blic priznala da nije isključeno da će se i ona jednog dana okušati kao glumica.


Nikad se ne zna, kao mala sam išla na časove glume, super mi je to išlo. Na kraju sam prestala i počela muzikom da se bavim, ali nikad se ne zna – rekla je Anastasija.

 

BONUS VIDEO: