Hari Mata Hari ima VANBRAČNOG SINA, svi kažu da je preslikan otac: Evo kako izgleda pevačev naslednik, a priča o njegovom začeću će vas ŠOKIRATI!


IZVOR: Republika - 21.09.2022 | 08:00


Hari Mata Hari ima vanbračnog sina koji danas izgleda identično kao otac!

Foto: ATA Images
Hari Mata Hari ima VANBRAČNOG SINA, svi kažu da je preslikan otac: Evo kako izgleda pevačev naslednik, a priča o njegovom začeću će vas ŠOKIRATI!

Pevač Hari Varešanović, poznatiji kao Hari Mata Hari imao je ispunjen i turbulentan ljubavni život, te je tako sa 20 godina stupio u brak sa surpugom Aidom, sa kojom ima sina Damira i ćerku Nađu. Međutim, Hari je imao i aferu sa izvesnom Majom, sa kojom ima vanrbačnoh sina.

Mak Varešanović ima 30 godina, a njegova majka je svojevremeno otkrila da je Varešanović znao za trudnoću, te da je sve vreme bio tu.

Foto: Instragram Printscreen

Mak Varašanović

 

- Od prvog dana je znao da čekam dete. Nakon što sam kod lekara saznala da sam trudna, sa sestrom i zetom sam otišla da se nađemo s Harijem, kako bih mu rekla lepe vesti, a tek nakon toga saznali su i moji roditelji. Sin je rođen 10. marta 1992. godine, a Hari je tada još bio zvanično u braku s prvom suprugom Aidom - govori Maja i dodaje:

- U periodu dok je on bio sa mnom, njih dvoje nisu bili u najboljim odnosima, ali ja u to nikada nisam ulazila, niti mogu na svoja leđa da prebacim breme da sam kriva za njihov razvod, jer nisam. On se u međuvremenu pomirio s Aidom, a tada su dobili još jedno dete. Tako da krivac za njihov prvi, ali ni drugi rastanak, sigurno nisam bila ja - rekla je Maja svojevremeno za Alo.

 

Foto: ATA Images

Hari Mata Hari

 

Mak se oženio pre nekoliko godina, a mnogi komentarišu da je isti otac.

BONUS VIDEO: