Čelnik "Granda" se baškari na moru, a od snimanja emisija i dalje ništa: Popović se pravi lud, pobegao u Opatiju, žiri ostavio na cedilu!


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 20.09.2022 | 18:30


Saša Popović je sa odmora kratko poručio da se sada drugi bave novom sezonom "ZG", pa je poslao tople pozdrave.

Foto: Printscreen/Youtube, Grandonline
Čelnik "Granda" se baškari na moru, a od snimanja emisija i dalje ništa: Popović se pravi lud, pobegao u Opatiju, žiri ostavio na cedilu!

Jedan od čelnika "Grand produkcije" Saša Popović trenutno se baškari u Opatiji, u isto vreme kada ne prestaje da se priča o tome na kojoj će se televiziji nastaviti snimanje "Zvezda Granda", pa je ostavio celu ekipu i žiri na cedilu u jeku problema s novim ugovorima! Kako je Republika prva pisala, "Grand" mesecima ima poteškoće da s nekom od televizija potpiše ugovor za nastavak snimanja bar naredne dve sezone, u isto vreme kada se u javnost plasira priča da je sve u redu i da se pravi nov materijal. Popović se oglasio iz Opatije rečima da novi vlasnik treba da kaže šta se dešava na pomenutim poljima, pa je poslao samo tople pozdrave iz Hrvatske, pokušavajući da zataška da je pukla priča s projektom, te da on nema ništa s tim.

Foto: ATA Images

Saša je na odmoru dok se još ne zna šta će se dešavati

- Što se tiče toga gde ćemo se emitovati nadalje, to odlučuju isključivo novi vlasnici i ja s tim više nemam ništa. Promena neće biti u sastavu žirija, svi smo tu, kao i prošle godine. Pozdrav iz sunčane Opatije. To je sve što sada mogu da kažem - poručio je Popović, koji je sve, po svemu sudeći, prepustio drugima.

Republika je stupila je u kontakt s nekima od članova žirija iz dosadašnje ekipe, a gotovo svi su loptu prebacili na Popovića, navodeći da je on taj koji treba da izađe u javnost i otkrije šta se dešava. Snežana Đurišić kaže da ima informacije samo o tome ko će da žirira dalje.

Foto: Republika

Snežana tvrdi da žiri ostaje u istom sastavu

- Mogla bih samo da vam dam informacije iz pozicije urednika, ali nisam upućena u tehničke stvari. Što se žirija tiče, ostajemo svi u istom sastavu. Imam informaciju da uskoro počinje snimanje novog materijala, ali o tačnim terminima moraćete da kontaktirate s Popovićem. On je detaljnije upućen u taj deo. Cela ekipa ostaje na okupu, a što se tiče tih prelazaka na druge televizije, nije na meni da o tome pričam. "Grand" će svakako izaći s pričom o tome šta se dešava - poručila je Snežana, dok je njena koleginica Viki Miljković takođe prebacila vruć krompir Saši:

Foto: Republika.rs

Viki Miljković nema informacije o početku takmičenja

- Koliko sam obaveštena, uskoro će da počne i snimanje i emitovanje. Verujem da bi vam Saša sve bolje objasnio, ja nisam nadležna za taj deo. Imajte razumevanja.

Kompozitor Dragan Stojković Bosanac još je na putu, pa čeka informacije o tome kad bi trebalo da se uđe u studio.

- Nisam trenutno kod kuće i ne znam šta se dešava. Verujem da bi nas neko obavestio o tome da uskoro ulazimo u studio. Zasad se ništa ne dešava. Sve je moguće, čak i to da "Zvezda Granda" više ne bude. Nemam nikakve nove informacije - priča muzičar, a iste informacije dao nam je i Đorđe David.

Foto: ATA Images

Bosanac slobodno vreme koristi da putuje

Pokušali smo da stupimo u kontakt i s ostalim pevačima, ali se do zaključenja broja nisu javljali na telefon.

Kako je naš portal prvi pisao, "Zvezde Granda" trebalo bi da se nastave na ''Pink'' televiziji, gde Popović grebe i rukama i nogama da mu se otvore vrata. Njegova matična produkcija svojevremeno je i stekla slavu na ružičastoj televiziji, pa ne iznenađuje što Saša hoće da se vrati starim korenima.

Na čekanju i takmičari

Sve audicije koje je "Grandov" tim sproveo širom zemlje za novu sezonu su završene, ali kandidati još ne znaju kad počinju s takmičenjem. Za sada im ništa nije javljeno, a poslednje što se zna jeste da će uskoro dobiti raspored o tome kad ko dolazi da snima. Sve je ostalo na tome iako je očigledno da svi ćute ili tek kažu pokoju reč kad se priča o tome na kojoj će se televiziji snimati nastavak.

BONUS VIDEO: