INSPEKTORKA ZA VERBALNE DELIKTE! Jovana Jeremić ZAINTRIGIRALA misterioznim porukama, pa priznala: To je sve nastalo iz moje GLAVE, probudilo me je IZ SNA! (FOTO. VIDEO)


IZVOR: Republika - 13.09.2022 | 20:14


Voditeljka Jovana Jeremić zaitrigirala je javnost novim fotografijama koje je podelila sa javnošću putem Instagrama.

Foto: instagram.com/jovanajeremic
INSPEKTORKA ZA VERBALNE DELIKTE! Jovana Jeremić ZAINTRIGIRALA misterioznim porukama, pa priznala: To je sve nastalo iz moje GLAVE, probudilo me je IZ SNA! (FOTO. VIDEO)

Voditeljka Jovana Jeremić ne prestaje da privlači pažnju javnosti, a to joj je pošlo za rukom i ovog puta, kada je sa fanovima putem društvenih mreža podelila nekoliko fotografija sa snimanja, a uz njih je ostavila misteriozne poruke zbog kojih su se mnogi zapitali šta nam ovog puta sprema.

Pozvali smo Jovanu kako bi nam otkrila o čemu govore njene nove fotografije na kojima pozira na konju, sa krilima anđela, ali i sa vatrenim oružjem u ruci, gde sebe naziva "načelnikom specijalne jedinice za vanredne i ekstremno opasne situacije u novinarstvu", ali i "inspektorkom za verbalne delikte". POGLEDAJ GALERIJU

 

- U pitanju su zaista kultne scene džinglova koji će prvi put biti prikazani sad za vikend. Uradili smo nešto što niko do sada nije uradio u tv voditeljstvu, pomerili smo granice što će gledaoci imati prilike i da vide. To sve je nastalo iz moje glave, tako što sam se jedne noći probudila, srce mi je jako lupalo, htelo je da iskoči iz grudi kako je kucalo i ja sam zapisala ideje da želim da budem na konju, da imam krila, da budem prikazana u jednom džinglu kao beli anđeo koji pokazuje prstom put - to je za džingl "Prst sudbine". Zatim da budem na konju u belom sa maskom kao superheroina. Ta moja belina na konju simbolizuje džingl "Kaži slobodno bez ustručavanja", simbolizuje slobodu - ispričala je Jovana za Republiku, i nastavila:

- Treći džingl je rađen u streljani i zove se "Pravo u metu". Ja pucam već godinama i to radim fantastično, nikad ne mašim centar, i danas sam ispucala bolje nego bilo koji specijalac.

- Svaki džingl ima svoju poruku, beli anđeo ima poruku slobode, a i moja belina na konju je poruka slobode. Mislim da moramo da radimo na tome da bude što više slobode misli, govora, osećana i ljubavi. I ovde jeste moja poruka uoči svega ovoga što se dešava i sa Evroprajdom da čovek bude slobodan da voli.

BONUS VIDEO: