Šta to radiš, Sanja? Bivša Uraganka uhvaćena sa NOVIM FRAJEROM na svadbi, snimak njih dvoje u AKCIJI srušio internet! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 04.09.2022 | 07:00


Sanja Vučić sa novim dečkom se našla na jednom privatnom veselju!

Foto: printscren rtv pink
Šta to radiš, Sanja? Bivša Uraganka uhvaćena sa NOVIM FRAJEROM na svadbi, snimak njih dvoje u AKCIJI srušio internet! (VIDEO)

Bivša članica grupe ,,Hurricane" i pevačica Sanja Vučić nedavno je obelodanila da je našla novog dečka, ali samo na društvenim mrežama. U javnosti ga inače krije kao zmija noge, ali se sada pojavio snimak koji je sve raznežio.  POGLEDAJ GALERIJU

 

Naime, Sanja se našla na jednoj svadbi, gde je povela dečka, a prisutni gosti snimali su prvi ples mladenaca. Tom prilikom kadar je zabeležio Sanju i njenog novog zgodnog frajera u i te kako prisnom izdanju. 

Na društvenoj mreži Tviter pojavio se snimak na kom Sanja i njen novi momak plešu, a ova scena dirunula je sve. 

 

 

Sanja skoro nikada nije javno pokazivala svoje momke, osim Nikole Đorđevića, koji je raskinuo sa njom, samo nešto pre ulaska u rijaliti ,,Zadruga". Nakon što se opekla, Vučićeva je odlučila da ljubavni život drži daleko od očiju javnosti. 

Foto: instagram.com

Sanja Vučić i Nikola Đorđević

 

Inače, isklesani momak kog je bivša Uraganka maznula za sebe je iz Beograda, a upoznali su se tako što je ona pevača u lokalu koji je u njegovom posedu. Istetoviran preduzetnik uspeo je da osvoji Sanju kako izgledom, tako i načinom života. 

BONUS VIDEO: