Saša Matić snimio HIT POKOJNOG PEVAČA! Folker najavio veliku TURNEJU, pa obradovao fanove obradom čuvene pesme!


IZVOR: Republika - 29.08.2022 | 21:14


Saša će pred beogradskom publikom zapevati na istom mestu gde je i pre pet godina održao koncert pred 20.000 ljudi.

Foto: ST/ N.Pančić
Saša Matić snimio HIT POKOJNOG PEVAČA! Folker najavio veliku TURNEJU, pa obradovao fanove obradom čuvene pesme!

Folk pevač Saša Matić održao je večeras konferenciju za novinare, na kojoj je najavio veliku turneju u Americi, Evropi i Austaliji, kao i koncert koji će održati u Beogradskoj areni 8. marta 2023. godine.


Saša će pred beogradskom publikom zapevati na istom mestu gde je i pre pet godina održao koncert pred 20.000 ljudi.

- Tada će biti pet godina od kada sam pevao u Beogradskoj areni, to je bilo 2018. godine - rekao je Matić.

 

Foto: ST/ N.Pančić

Saša Matić

 

Saša uskoro ide u Ameriku, gde će održati veliku turneju u periodu od 2. do 18. septembra.

- Nisam imao ni kada da odmaram da ne bih bio spreman. Odavno sam spreman. Nije mi prvi put da idem u SAD, misli da je ovo sedmi put, ako sam dobro izbrojao. Radujem se što ćemo se družiti 16 dana u Americi. Obećavam vam dobru zabavu i dobru svirku - rekao je Saša Matić.

Matić je ovom prilikom okupljenim novinarima otkrio i zanimljive detalje o budućim projektima, priznavši da ima u planu da snimi čuveni hit pokojnog pevača Olivera Dragojevića.

On je od porodice Dragojević dobio dozbvolu da snimi pesmu "Kad mi dođeš ti" koju izvodi Olivera Dragojević sa grupom "Famos", a ovom prilikom otkrio je kako je došlo do saradnje sa porodicom Olivera Dragojevića:

 

Foto: ST/ N.Pančić

Saša Matić

 

- Članovi grupe "Famos", Nemanja i Jelena su me pozvali da sarađujem sa njima na pesmi " Kad mi dođeš ti".Prihvatio sam njihov poziv da otpevamo zajedno i jako mi je drago što je porodica Dragojević dala saglasnost da baš ja otpevam tu pesmu. Meni je Oliver Dragojević mnogo značio u životu kao pevač, autor, muzičar. Prva pesma koju sam ja naučio bila je "Nadalina", imao sam možda dve godine i pevao sam je. Nisam znao termine tada, ali sam je pevao od početka do kraja. Kasnije je ljubav prema muzici Olivera Dragojevića uvek bila prisutna - prisetio se Saša.

Matić je potom otkrio i da snimio i duetsku pesma sa svojim dugogodišnjim prijateljem i kolegom Željkom Samardžićem, pod nazivom "Nekada i sad".

 

Foto: ST/ N.Pančić

Saša Matić

 

On je ispričao da je sa kolegom Željkom Samardžićem komšija dugo godina.

- Mi smo dobre komšije u Bokokotorskom zalivu. Tako da se mi intenzivno družimo leti kada smo na moru - kazao je Saša, a kasnije je to u video poruci potvrdio i Samardžić: POGLEDAJ GALERIJU

 

- Nas su okolnosti zbližile do te mere da smo postali i komšije u Boki koju volimo obojica. Izgleda da se ovaj duet nije mogao izbeći. Desio se kao slučajno, uz kaficu pored mora, a tada se često događaju, kao slučajno, velike pesme. Prošlo je mnogo godina od kada sam Saleta čuo u jednom beogradskomn klubu i tada nam je svima bilo jasno da on nije za male stvari. Iskreno m e raduje sav taj njegov uspeh i svi ti njegovi koncerti. Mogu samo da mu poželim od srca dobro zdravlje i svaku sreću.

BONUS VIDEO: