BLAM VEKA! Brenin sin lažirao VERIDBU da bi isprovocirao BIVŠU? Oglasio se i otkrio ISTINU! (FOTO)


IZVOR: Republika - 28.08.2022 | 12:24


Viktor Živojinović otkrio je da ipak nije verio Bojanu Obradović!

Foto: instagram.com/sandramiljakovicc
BLAM VEKA! Brenin sin lažirao VERIDBU da bi isprovocirao BIVŠU? Oglasio se i otkrio ISTINU! (FOTO)

Nakon snimka Viktora Živojinovića, sina Lepe Brene i Bobe Živojinovića da je verio prošle noći atraktivnu plavušu Bojanu Obradović, on se oglasio i šokirao svojim storijem na Instagramu.  POGLEDAJ GALERIJU

 

Naime, na Instagram profilu Viktor je objavio snimak veridbe sa Bojanom Obradović, a samo nekoliko sati kasnije postavio je da zapravo nije veren. 

- Nije veren - glasio je prvi stori, a potom je usledio sledeći:

Foto: Instagram.com

Viktor Živojinović o veridbi

 

- Nisam veren, ali ko hoće da mi organizuje momačko veče?. 

Foto: Instagram.com

Viktor Živojinović Instagram

Ovaj potez mnogi su shvatili kao provokaciju za bivšu devojku Sandru Miljaković, koja je raskinula sa Breninim sinom, jer se nisu slagali. 

- Ta veza je bila osuđena na propast, Viktor je još nezreo i nije ni planirao da se ženi, a Sandra je to žarko želela. Njoj je bio cilj da uđe u porodicu Živojinović, ali je Viktor imao druge planove. On je još neiživljen, mlad i želi da putuje. Konstantno putuje i zeza se, a ona je mislila da će je veriti. Nedavno je trebalo da proslave godišnjicu, ali se to nije dogodilo. Raskinuli su pre toga - rekao je izvor za Alo i otkrio da je prepreka njihovoj vezi bila i činjenica da se Breni uopšte ne dopada buduća snajka.

Foto: prinstcreen

Lepa Brena, Viktor Živojinović i Sandra Miljaković

 

- Sandra izgleda nije pokazala dovoljno respekta prema Breni, a to nije smelo da joj se dogodi. Osim toga Brena ne voli mnogo provokativne devojke i one koje dosta izlaze, a Sandra je mlada i voli provod. Tako da je jedan od razloga raskida bio i taj što se Viktorovoj majci Sandra nije sviđala.

BONUS VIDEO: