Saša Matić želi duet sa Cecinom ĆERKOM! Folker Anastasiji nudi saradnju!


IZVOR: Republika - 11.08.2022 | 20:00


Saša Matić nakon dueta sa Željkom Samardžićem rekao da bi želeo da sarađuje sa Cecinom ćerkom.

Foto: Promo foto
Saša Matić želi duet sa Cecinom ĆERKOM! Folker Anastasiji nudi saradnju!

Poznato je da pevač Saša Matić retko govori o privatnom životu, a sada se osvrnuo na ćerke i rekao da nisu zinteresovane za muziku, kao što je Cecina ćerka Anastasija Ražnatović, čiji rad mu se sviđa i s kojom bi želeo da sarađuje u budućnosti.

- Ne bih nikad dozvolio da se muzikom bave na foru. Cecina Anastasija to ne radi na foru, već stvarno lepo. Čuo sam da ona sama piše pesme - rekao je Matić, inače kućni prijatelj Ražnatovića, pa dodao da bi Tasa i on mogli i da ukrste glasove:

Foto: ATA Images

Saša Matić

- Zašto da ne, i ja se bavim komponovanjem. To bi bilo baš dobro. Ako radi tekstove, neka napiše jedan, ja ću da uradim kompoziciju i da snimimo duet. Možemo i da prodamo to, zašto da ne?!

Foto: Dušan Petrović

Saša Matić nudi saradnju Anastasiji Ražnatović

Saša je zatim otkrio da sprema nešto novo i sa Željkom Samardžićem.

- Biće to jedna lepa, vesela pesmica. Vuče malo na prošla vremena. Željko i ja smo, inače, dobri prijatelji. Zovemo jedan drugog komšo zato što on ima kuću u Dobroti, a ja sam tamo u Perastu. Od kada smo komšije na moru, još smo se više zbližili - rekao je pevač za medije.

Foto: ST/D.KADIĆ

Anastasija Ražnatović

Ovo leto je za Matića bilo poprilično radno, a tek ga očekuju veliki koncerti, koje je uveliko najavio. Saša kaže da njegove ćerke ne propuštaju nijedan njegov koncert, a to do kada smeju da ostanu, ipak prepušta njihovoj majci.

- Vrlo često dolaze na moje koncerte. Čak me je ova mlađa pitala da li mogu da dođu na moj nastup. Rekao sam joj da, ako misli da je to u redu, dođe. Baš da dolazi u pola dva noću s 15 godina, nije u redu. Nemam razloga da proveravam kada one dolaze kući. Tu je mama, a ona je u kući Bič božji - zaključio je folker.

BONUS VIDEO: