BILE SU ODLIČNE U KREVETU! Srđan Mobi Dik bio je u vezi sa OBE pevačice, a o odnosu PRED KAMERAMA i dalje se PRIČA!


IZVOR: Republika - 09.08.2022 | 11:27


Grupa Mobi Dik bila je jedna od ubedljivo najpopularnijih i najtraženijih devedesetih godina.

Foto: ST/V. LUKIĆ, D. Kadić, Youtube
BILE SU ODLIČNE U KREVETU! Srđan Mobi Dik bio je u vezi sa OBE pevačice, a o odnosu PRED KAMERAMA i dalje se PRIČA!

Pevač Srđan Čolić stekao je ogromnu popularnost, a sa njim i članice njegove grupe - prvo Ana Stanić, koja se muzikom bavi i danas, a potom i Aleksandra Perović, koja je nasledila Anino mesto nakon što je Stanićeva napustila grupu.

Foto: youtube.com/TV Prva

Ana Stanić

Ipak, uprkos velikoj popularnosti koju su u to vreme stekli i ogromnoj pažnji medija, članovi ove grupe pojedine detalje dugo su krili od očiju javnosti.

Naime, pevač Srđan Čolić podigao je veliku prašinu u javnosti kada je pre nekoliko godina otkrio da je sa obe pevačice imao nešto više od poslovnog odnosa.

Foto: youtube.com/printscreen

Aleksandra Perović

- Bio sam u vezi sa Anom i sa Aleksandrom i ovo je prvi put da to javno kažem. Bili smo momak i devojka i to smo krili i pravili se blesavi. To je bilo ozbiljno, jer sam voleo i jednu i drugu, a danas obožavam svoju ženu, koja je majka moje divne dece - rekao je Srđan jednom prilikom za domaće medije i dodao:  

- Bile su odlične u krevetu, zavisi s koje strane gledaš. Za manji krevet više mi je odgovarala Ana, a za veći Aleksandra (smeh). Poslednja stvar u životu koju bih želeo je da uvredim neku svoju bivšu devojku. S njima sam završio, ali tada nam je bilo vrlo lepo. Ponosan sam na njih, jer imaju porodice - rekao je on svojevremeno.

Foto: youtube.com/printscreen

Srđan Čolić

Ono što je dugo intrigiralo javnost, a sve do danas ostalo je nerazjašnjeno, jesu eksplicitne scene iz spota za pesmu "Ljubomoran", za koje se spekulisalo da su vrlo "realne". Naime, pričalo se da su Srđan i Aleksandra za potrebe snimanja spota zaista vodili ljubav pred kamerama, međutim, ovi navodi nikada nisu potvrđeni. POGLEDAJ GALERIJU

Podsećamo, pevačica Ana Stanić nakon napuštanja grupe Mobi Dik započela je samostalnu karijeru, a i dalje je prisutna na muzičkoj sceni. Od 2010. godine je u braku biznismenom Momčilom Lavrnićem, nekadašnjim košarkašem, sa kojim ima sina Vuka.

Pevačica Aleksandra Perović je po napuštanju grupe nastavila solo karijeru i još neko vreme se zadržala na muzičkoj sceni, a zatim je bila i učesnik u "Survivoru". Sa dugogodišnjim partnerom Bobanom Jablanom dobila je sina Pavla, nakon čega je promenila profesiju. Aleksandra sada predaje menadžment u sportu na jednom privatnom fakultetu, a sa estrade se, na neki način, povukla kada je postala majka.

BONUS VIDEO: