Srpski pevač pokazao KLIJENTELU za koju radi: Plaćaju ga po satu, za noć uzme i nekoliko HILJADA EVRA! (FOTO)


IZVOR: Republika - 04.08.2022 | 13:21


Era Ojdanić javno pokazao svoju klijantelu!

Foto: M. Mitrović
Srpski pevač pokazao KLIJENTELU za koju radi: Plaćaju ga po satu, za noć uzme i nekoliko HILJADA EVRA! (FOTO)

Popularni folker Andrija Ojdanić, poznatiji u narodu kao Era Ojdanić decenijama unazad zabavlja narod na mnogobrojnim manifestacijama i narodnim slavljima. On je zbog toga uvek dobro nagrađen kada je bakšiš u pitanju, a sada je sve iznenadio fotografijom na Instagram profilu.  POGLEDAJ GALERIJU

Naime, Era se našao na jednom veselju, gde je zabavljao prisutne goste, a na glavi nosio je razne novčanice, što dinarske, što evre. 

No, ono što je privuklo pažnju jeste to što je Era svoje goste nazvao klijantelom. 

- Eto, kakvu ja klijantelu imam, momke koji vole da uživaju u dobroj srpsko dvojce i ne žale koliko bace bakšiša - napisao je Era. 

Foto: Instagram.com

Era Ojdanić Instagram bakšiš

- U rijaliti bih ušao, ali sam sada u fazi kad se premišljam. Mislio sam da je to super ideja, motiv mi je, naravno, bio novac, ali sam u međuvremenu započeo neki biznis napolju i odsustvo mi ne bi dobro došlo. Morao bih u rijalitiju da budem 10 meseci najviše, što nije pametno za biznis - rekao je Era, pa je dodao:

- Mislim da bi mi prijalo da se malo zezam i da zaradim, ali još se kolebam oko svega. Naravno, mogao bih pred kamerama i da imam seks, ne bi mi ništa falilo. Mislim da bi nacija bila šokirana, ali svi znate koliki sam ja šoumen i da je to sve deo predstave - rekao je pevač koji će, po svemu sudeći, biti u "Zadruzi 6", kako se pisalo, sa unucima.

BONUS VIDEO: