SEVIČKA UŽIVA U LUKSUZU: Ana za četiri sata potrošila 3000 evra!


IZVOR: Melina GVERO - 03.08.2022 | 20:28


Ana Sević je sa suprugom odlučila da se počaste, pa su otišli na jednu luksuznu plažu na kojoj je nedavno boravio Novak Đoković

Foto: ATA Images
SEVIČKA UŽIVA U LUKSUZU: Ana za četiri sata potrošila 3000 evra!

Ana Sević trenutno sa suprugom Danijelom boravi u Crnoj Gori, gde je navodno za samo četiri sata potrošila 3.000 evra.


Naime, pevačica je s mužem, ćerkama i sinom odsela u hotelu u Budvi, ali je bračni par rešio da decu ostavi dadiljama i ode na luksuznu žurku u Portonovom.

Foto: instagram.com/anasevicofficial

Ana Sević sa mužem Danielom

 

- Ana i Daniel su odlučili da se počaste! Otišli su na jednu luksuznu plažu na kojoj je nedavno bio i Novak Đoković - rekao je izvor i dodao:


- Uživali su u skupom vinu, azijskoj hrani i dobroj muzici i to zadovoljstvo ih je koštalo čak 3.000 evra - priča izvor blizak pevačici, koja se time pohvalila na Instagramu i pozirala na ljuljašci iznad mora.

Foto: instagram.com/anasevicofficial

Ana Sević

 

Pratioci su je pohvalili da je za samo pet meseci od porođaja vratila devojačku liniju, a Ana je rekla da joj to nije bilo teško jer sve vreme juri za decom.


- Za manje od dve godine rodila sam dvoje dece, a nisam ni mlada, bogami. Sena ima samo godinu i po, a Simeon pet meseci, ali upadneš u taj neki fazon i ništa ti nije teško. Lorena je starija i odgovorna, uvek je tu da pripomogne - rekla je pevačica.