Tamara Đurić najavila KONTRATUŽBU Jeremićevoj: Starleta poslala poruku voditeljki Pinka, pa stavila tačku na odnos sa Veljom Nevoljom! (FOTO)


IZVOR: Republika - 29.07.2022 | 13:32


Tamara Đurić najavila tužbu Jovani Jeremić, nakon njene prijave!

Foto: Instagram.com, ST/V. Lukić
Tamara Đurić najavila KONTRATUŽBU Jeremićevoj: Starleta poslala poruku voditeljki Pinka, pa stavila tačku na odnos sa Veljom Nevoljom! (FOTO)

Starleta Tamara Đurić nakon što je voditeljka Jovana Jeremić zvanično podnela prijavu protiv rijaliti zvezde Maje Marinković, se oglasila na Instagram profilu i obratila se naciji.

Foto: Tanjug/R. Prelić, ST/P. Divac, E-Stock

Maja Marinković, Jovana Jeremić i Velja Nevolja

 

Đurićeva je umešana na taj način što se u porukama koje je Jeremićeva dobila izrečeno da je ona lično dala voditeljkin broj, navodno, nekome iz klana Belivuka, koji se pozabavio celom slučajem i uputio pretnje smrću licu Pink televizije POGLEDAJ GALERIJU

 

Kako bi se ogradila od cele situacije, Tamara je na Instagram storiju napisala status, kojim je zaokružila priču o svemu.

- Nadam se da će policija uraditi svoj posao i videti da ovo nema nikakve veze sa mnom. Pa mogu i ja da napišem poruku u ime Putina da se zaustavi rat i da se predstavim kao on, ali u ko to poveruje, taj je za lečenje. Ja nju razumem kao majku i ženu, ali nisam ni ja ništa manje ni majka, ni žena - započela je Tamara i nastavila:

Foto: Instagram.com

Tamara Đurić o Jovani Jeremić i Velji Nevolji

 

- Ovo veze s mozgom nema, jer moraju ljudi da se odluče da li sam u svađi sa Veljom ili sam dobra. Nastavi li se ovako, ja ću tužiti nju za linč koji doživljavam zbog njene svađe sa trećom osobom - napisala je Tamara na Instagramu.

BONUS VIDEO: