Prvo pljuje pa liže! Tamara Aleksić se PERE od optužbi upućenih Vanji Miloševiću: To NISU moje reči!


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 28.06.2022 | 11:24


Tamara Aleksić se oglasila nakon optužbi na račun Vanje Miloševića.

Foto: ATA Images/printscreen/instagram.com/g.aleksic
Prvo pljuje pa liže! Tamara Aleksić se PERE od optužbi upućenih Vanji Miloševiću: To NISU moje reči!

Glumica Tamara Aleksić je danas na svom Instagram profilu iznela niz uvreda i optužbi na račun ginekologa Vanje Miloševića, rekavši da ima prijavu za nasilje u porodici, kao i da je imao intimne odnose sa studentkinjama.

Foto: ATA Images

Vanja Milošević na udaru optužbi da je bio sa studentkinjama

On se oglasio za naš portal nakon ovih navoda i rekao da ne želi da bude deo rijalitija i da ne dozvoljava da neko pljuje po njegovoj 33 godine dugoj karijeri.

- Ne želim njenim izjavama da se bavim. Ja neću da se uvlačim u to blato, nisam ja deo rijalitija. Moram da sačuvam svoju profesiju. Neću da se spuštam na taj nivo. Ja sam lekar, već 33 godine se ozbiljno bavim ovim i nije pošteno da me neko ovako blati. Ne smem da budem deo tog miljea, meni je samo stalo da sačuvam čast profesije u ova mutna vremena udariti na moju profesiju nije lepo niti ću ja to dozvoliti - rekao je Vanja.

Foto: printscreen/instagram.com/g.aleksic

Tamara Aleksić

Mi smo stupili u kontakt i sa glumicom, koja tvrdi da je samo prenela tuđe postove i da ništa od napisanog nisu njene reči.

- Podelila sam reči sociološkinje Jelene Riznić koja je pričala o abortusu, nisam upućena u to šta je Vanja Miloševic radio. Pogrešno su se moje reči plasirale, odnosno ono što sam samo podelila na svom profilu - rekla je Tamara za Republiku.

BONUS VIDEO: