Ovako izgledaju STANOVI za koje je Viki ISKEŠIRALA 1.500.000 evra (FOTO)


IZVOR: Republika - 27.06.2022 | 14:18


Pored nekretnine koju je kupila kad je prodala kuću na Bežanijskoj kosi, Viki je pazarila još dva stana, pa se ukupna cena njene imovine procenjuje na 1.500.000 evra

Foto: Republika.rs
Ovako izgledaju STANOVI za koje je Viki ISKEŠIRALA 1.500.000 evra (FOTO)

Viki Miljković je pre nekoliko godina odlučila da zajedno sa svojim suprugom Draganom Taškovićem Tašketom investira u stanove u elitnom naselju Beograd na vodi, te je tako započela novi biznis za koji je izdvojila 1. 500. 000 evra.Naime, nakon što je prodala kuću na Bežanijskoj kosi, pevačica se uselila u ograman stan u jednoj od dve kule pomenutog kompleksa. 

Foto: instagram.com/viki_miljkovic

 

 

Potom je, pored toga, pevačica navodno kupila još dva stana, koja izdaje. U jedan od stanova popela je i đakuzi na terasu, a oni koji su bili u stanovi kažu da su izuzetno luksuzno opremljeni.

Foto: instagram.com/viki_miljkovic

 

 

 

Procenjuje se da pomenuta  investicija nije bila manja od 1.500.000 evra!

Foto: instagram.com/viki_miljkovic

 

 

Pomenuta zgrada poseduje i bazen, a verujemo da to nije jedina luksuzna aktivnost u kojoj Viki može da uživa sa svojom porodicom.

Foto: instagram.com/printscreen

 

 

Ipak, ono što defintivno najviše privlači pažnje, jeste pogled sa prostrane terase na celu prestonicu, kao i džakuzi koji je pevačica svojevremeno preko terase dizalicom unela u stan.