Seka se NAPILA kod Đanijevog sina na svadbi, SNIMCI zapalili internet: Unakazila sam se i bila najveća BUDALA! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 15.06.2022 | 16:51


Seka Aleksić ispričala šta je radila na svadbi Đanijevog sina.

Foto: Andreja Damnjanović
Seka se NAPILA kod Đanijevog sina na svadbi, SNIMCI zapalili internet: Unakazila sam se i bila najveća BUDALA! (VIDEO)

Pevačica Seka Aleksić bila je gost na svadbi kod Đanijevog sina, a već nekoliko dana nakon slavlja u žiži je javnosti zbog svog veselog ponašanja i koje čašice više, te su se svi pozitivno iznenadili kada su videli kakva je Seka kada se opusti.

 

 

Seka se oglasila i javno priznala da je popila više, te kroz šalu rekla da joj nije to trebalo i da ne ume da se ponaša kada pretera sa alkoholom.

 

 

- Ne smem ući u galeriju zbog sinoćnih snimaka. Ja sam se unakazila kulturno i bila najveća budala na svadbi. Samo da znate da to nije najgore. Ne pijem često, ali kad se napijem, ja se oduzmem. Ne znam da pijem. Ja sve na eks i nešto se takmičim ne znam samo sa kim. Ne znam kao dama da popijem čašu ili dve. Je*o mi pas mater - napisala je Seka i dodala:

 

 

- I tako sam pre dve godine kada sam se poslednji put napila dala telefon drugarici i rekla da ukljuci lajv na instagramu. Sutradan sam bila toliko besna jer nisam znala ko je snimao lajv i odakle mu pravo?! Ona mi je reka pa ti si budalo dala meni tel i rekla uključi lajv - napisala je ona.

BONUS VIDEO: