Karleuša DUGUJE NOVAC Aci Lukasu! Otkriveni svi detalji


IZVOR: Republika - 14.06.2022 | 11:39


Nastavlja se saga o Aci Lukasu i Jeleni Karleuši.

Foto: ST/N. PANČIĆ, D.Kadić
Karleuša DUGUJE NOVAC Aci Lukasu! Otkriveni svi detalji

Aca Lukas žestoko se sukobio sa ljutom rivalkom Jelenom Karleušom.

Nakon što je najavljena emisija na Hype televiziji u kojoj će Aca otkriti sve ono o čemu je godinama ćutao, pevačev tim je na Jutjubu uklonio pesmu "Bankina" koju su Jelena i on snimili pre pet godina.

- Na zahtev producentsko-menadžerskog tima Ace Lukasa Youtube je uklonio pesmu "Bankina" sa kanala pevačice Jelene Karleuše koju je ona monetizovala i naplaćivala zahvaljujući Acinom učešću u pesmi. Lukas i njegov tim nisu nikada naplatili ni dinara od pomenute pesme kao ni od nekih drugih pevačica. Odluka je doneta iz komercijalnih razloga i niko više neće moći da iskorišćava i zarađuje na brendu Aca Lukas osim samog Ace i njegove matične produkcijske kuće Hype production. Procenjuje se da je Karleuša zahvaljujući Lukasu zaradila neosnovano od pesme Bankina 100.000 evra, a da Lukasu nije isplatila ni dinara - navedeno je u zvaničnom saopštenju.

Foto: ST/REPUBLIKA

Jelena Karleuša

 

Sukob između JK i Lukasa započeo je tako što je pevač na svom Instagramu podržao Anu Nikolić, koja je počela da peva na nastupima pesmu "Provereno". Ana je snimila demo verziju, a Milica Pavlović je kupila pesmu, snimila i uvrstila na svoj album. 

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Aca Lukas ratuje sa Jelenom Karleušom

 

Samoprozvana diva Jelena Karleuša, koja se za sve pita, opelela je po Lukasu, ali pevač ju je postavio na mesto. On je u jednom Insta storiju rekao kako je ćerki jedva skinuo temperaturu kad je videla spot za pomenutu pesmu koji, ponavljamo, više ne postoji na Jutjubu.

BONUS VIDEO