ZET Mirjane Bobić Mojsilović je zbog Mile napustio posao: Evo čime se bavio


IZVOR: Republika - 14.06.2022 | 07:15


Ćerka Mirjane Bobić Mojsilović, Mila, izgovorila je sudbonosno "da" svom partneru Ivanu.

Foto: Instagram printscreen
ZET Mirjane Bobić Mojsilović je zbog Mile napustio posao: Evo čime se bavio

Ćerka književnice i voditeljke Mirjane Bobić Mojsilović udala se 13. juna u Hramu Svetog Save.

Mirjana je bila najsrećnija gledajući svoju ćerku Milu koja je izgledala božanstveno u venčanici, a sada je otkriveno ko je njen zet.

Foto: Printscreen Instagram/milamojsilovic

Mirjana Bobbić Mojsilović, Ivan i Mila

 

- Mila je bila u dugoj vezi pre Ivana, ali je sa njim pronašla svoju sreću jer je on u svemu prati i ne sputava njene ambicije. Ivan je vredan momak, on je po zanimanju majstor - zanatlija. Bio je veoma uspešan u svom poslu, ali ga je totalno zapostavio nakon što su on i Mila otpočeli vezu. Ona je karijerista, a on je morao da digne ruke od svog posla da bi mogao nju da isprati. Mila je fakultetski obrazovana devojka, više od šest godina radi kao asistent na Arhitektonskom fakultetu u Beogradu. Na početku njihove veze Mila je Ivanu jasno stavila do znanja da joj je karijera na prvom mestu, zbog čega je on počeo manje da se bavi svojim poslom i otkazuje mušterije kako bi uspeo da obavlja kućne poslove jer ona ne može da stigne - rekao je izvor za Kurir.

Foto: Printscreen Instagram/milamojsilovic

Ivan i Mila, ćerka Mirjane Bobić Mojsilović

 

- Mila je bila u dugoj vezi pre Ivana, ali je sa njim pronašla svoju sreću jer je on u svemu prati i ne sputava njene ambicije. Oni imaju dogovor i već su se uigrali, super funkcionišu. Dok ona radi, on kuva i sprema po kući. Oboje su srećni, da nisu verovatno ne bi pod takvim okolnostima ušli u brak - dodao je izvor.

Foto: Printscreen Instagram milamojsilovic

Mila Mojsilović, muž Ivan pozadi

 

Inače, Mirjana je Milu dobila u braku sa doktorom Ljubomirom Mojsilovićem, koji je iznenada preminuo kada je Mila bila beba.

Foto: youtube printscreen

Mirjana Bobić Mojsilović nije htela opet da se uda

 

Nakon što je ostala udovica, književnica nije želela da ponovo stane na ludi kamen.

- Ne krijem svoj privatni život. Bilo je ljubavi u mom životu, strasti i ludila i svega, ali očigledno nikada nisam htela da se udam. Svesno sam birala muškarce s kojima nisam mogla da ostvarim tu vrstu veze, da ne bih ugrozila svoju ćerku, a sada me udaja ne zanima. Udata sam za svoju slobodu - pričala je jednom u emisiji "Promena" .

BONUS VIDEO