Estrada se sjatila kod Đanija! Na svadbi LUDNICA, EVRI lete na sve strane, Seka na KOLENIMA i u transu! (FOTO/VIDEO)


IZVOR: Marko PANTIĆ - 13.06.2022 | 22:06


Svadba Đanijevog sina okupila je sve poznate ličnosti.

Foto: ST/V.Lukić
Estrada se sjatila kod Đanija! Na svadbi LUDNICA, EVRI lete na sve strane, Seka na KOLENIMA i u transu! (FOTO/VIDEO)

Radiša Trajković Đani, oženio je sina Miloša, a na luksuznom slavlju je pola estrade. Đani je rekao kako je pozvao samo svoje velike prijatelje na svadbu sina, a onda su polako počela da pristižu velika estradna imena.

Foto: ST/V.Lukić

Oženio se Đanijev sin

Među gostima su se našli Zorica Brunclik i Kemiš, koji su došli zajedno sa decom, Slađa Alegro koja je bila u pratnji supruga, kao i njena najbolja prijateljca Seka Aleksić koja je takođe došla u pratnji supruga Veljka.  POGLEDAJ GALERIJU

Andreana Čekić je svojim dolaskom spekulacije da nije u dobrim odnosima sa Đanijem demantovala, dok je MC Stojan kroz šalu prokomentarisao da ima više novinara nego gostiju.

Sloba Radanović je došao u pratnji supruge Jelene, kao i Adil Maksutović koji suprugu Anu Ramadanovski nije puštao iz zagrljaja.

Braća Matić su se posle dužeg vremena zajedno našli na nekom slavlju, a Ljuba Perućica se nije odvajao od svoje supruge, dok je Sindi odlučila da konačno pokaže svog partnera.

Uroš Živković je na svadbu došao sam, a ženski trio Zlata Petrović, Goca Božinovska i Vanesa Šokčić su kao i uvek došle zajedno.

Da je atmosfera odlična, dokazuju i snimci i fotografije sa slavlja, ako i činjenica da se prvi mikrofona latio Šerif Konjević, a potom i Zorica Brunclik. Đani je atmosferu doveo do usijanja, a Slađa Trajković se popela na stolicu i lumpuje više od svih.

Foto: instagram.com/marko_trajkovic

Šerif Konjević peva

Uz Đanija stala je i Seka Aleksić, koja je zajedno sa njim pala na kolena, veseli se i peva, a kako stvari stoje žurka će trajati do jutra.

Foto: Printscreen Instagram/borko_official_

Seka i Đani na kolenima

BONUS VIDEO: