NAJLEPŠI PERIOD života pretvorio im se u PAKAO, postale su HEROINE današnjice: OVO su JAVNE LIČNOSTI koje su partneri napustili čim su ostale TRUDNE! (FOTO)


IZVOR: Milica CVETKOVIĆ - 12.06.2022 | 06:30


Kad se najsrećniji period u životu svakog bračnog para pretvori u pakao, a uloga majke postane surov pokazatelj kako je borba za jedno malo nevino biće najteža, kao i najveći blagoslov u životu, a starateljstvo samohranog roditelja najveća prekretnica nakon koje postaješ heroj, a u očima javnosti najjači borac.

Foto: Instagram. com, youtube pritscreen, pink tv printscreen
NAJLEPŠI PERIOD života pretvorio im se u PAKAO, postale su HEROINE današnjice: OVO su JAVNE LIČNOSTI koje su partneri napustili čim su ostale TRUDNE! (FOTO)

Mnoge naše javne ličnosti su prošle kroz tešku golgotu koja je u prvi mah pretila da im uništi život i učini ih bespomoćnim, odluke koje su donele bile su u tom momentu teške, ali iz današnje perspektive po njih najbolje moguće, njihove male "slike i prilike" su im učinile život potpunim i najsrećnijim, iako su prošle kroz mučan period.

One su ostavljene od strane partnera u najosetljivijem momentu, a to je bilo kad su saznale da su u drugom stanju. Živele su najlepšu bajku sa svojim izabranicima, maštale o budućnosti, sanjale divne snove, a koje je u momentu srušila surova realnost, ostale su same, na milost i nemilost nemilosrdnog života, a postale su heroine današnjeg doba.

Foto: youtube printscreen

Danijela Vranješ

Danijela Vranješ

Poznata glumica Danijela Vranješ stavila je tačku na vezu sa bivšim partnerom  kada je saznala da je u drugom stanju jer su im se pogledi na svet razmimoilazili, te su shvatili da nisu jedno za drugo.

Naime, ona je u januaru 2017. godine rodila je ćerku Emu, a po njenom priznanju sa ocem devojčice rastala se još kad je saznala da je u drugom stanju.

- Shvatila sam da želim dete, samo sam se mirila sa činjenicom da se to nikada neće desiti. Zaljubila sam se u njega, ali desile su se neke stvari koje su mi jasno ukazale da on nije partner sa kojim mogu da ostvarim normalnu vezu. Kada sam saznala da sam trudna, mi već nismo bili zajedno. Kao buduća majka sve sam učinila da vezi dam šansu, da budemo mama i tata i da zajedno dočekamo dete. Posle izvesnog vremena definitivno smo se rastali. Samo smo potvrdili da ne možemo da budemo par. Ali to nije pokolebalo moju želju da postanem mama, i to najbolja mama na svetu - izjavila je svojevremeno Danijela Vranješ za beogradske medije.

Foto: Republika.rs

Bojana Ristivojević

Bojana Ristivojević

Voditeljka Bojana Ristivojević u septembru 2021. mesecu na svet je donela ćerku Mitru, te je nakon rođenja naslednice dugo ćutala, a zatim nedavno otkrila privatne detalje koji su zapanjili mnoge.

– O partneru sam izbegavala da pričam jer smo se rastali gotovo u prvim mesecima moje trudnoće. Bio je to veliki stres za mene i nisam bila spremna da o tome govorim javno, čak ni s porodicom i prijateljima. Svi su dugo imali utisak da je sve u redu – priznala je Bojana Ristivojević, pa otkrila da je to njen najveći poraz

– To je moj najveći poraz u dosadašnjem životu, jer mi je porodica najvažnija, ali nekada, i uz sav uloženi trud i ljubav, stvari ne idu kako treba, nekada ljubav jednostavno nije dovoljna. Kada sam to shvatila, morala sam da donesem odluku za dobro svih nas, najviše naše ćerke. Rastanak je bio jedino rešenje. Danas sam sasvim u miru sa svojom odlukom – istakla je voditeljka nedavno, pa dodala da je ipak pored svega sa osmehom na licu:

– Svaki razlaz je težak, naročito kada su prisutne emocije. Zastrašujuće mi je izgledala pomisao da budem trudna i sama, ali s druge strane, znala sam da će Mitrin dolazak sve promeniti, da je vredna mog truda da tu situaciju prebrodim. I uspela sam. Dan počinjem i završavam sa osmehom na licu – zaključuje za “Stori”.

Foto: printscreen/TVPink

Ljiljana Jakšić

Ljiljana Jakšić

Ljiljana Jakšić, poznatija kao"Salveta" iz "Kursadžija" otkrila je svojevremeno da je mlađi partner ostavio čim je obelodanila da je ostala trudna, te je tada i odlučila da će dete podizati kao samohrana majka.

"Onog trenutka kada je shvatio da se to ostvarilo, da ću postati majka, odustao je. Pošli smo svako svojim putem. Ne optužujem ga, jer na roditeljstvo nikoga ne treba prisiljavati, ali ga ne razumem", rekla je ona.

Jakšićeva nikada nije otkrila identitet partnera, a ona uživa u ulozi majke već 8 godina i smatra da je najbolji potez u njenom životu momenat kad je zadržala bebu.

Foto: Republika.rs

Biljana Sečivanović

Biljana Sečivanović

Svojevremeno su mediji brujali da je Biljana Sečivanović, bivša "Zvezda Granda" započela vezu sa uglednim buznsmenom, koji je ostaavio čim je saznala da će postati roditelji. Biljana je sina Mateju rodila u Austriji, ali je odbila da prima alimentaciju od njegovog oca. U međuvremenu se vratila u Srbiju, ali  je istakla da pored svega dečak redovno viđa oca i njegove roditelje.

Foto: Youtube printscreen

Dragana Katić

Dragana Katić 

Dragana Katić, poznata voditeljka prošla je kroz najteži period u životu, a za mnoge žene čini se i najgori, onda kada ju je tadašnji izabranik ostavio dok je još bila u drugom stanju sa blizancima. Nakon svega, ona je danas sa osmehom na licu, vedra, pozitivna kako na malim ekranima tako i u privatnom životu.

- Jednostavno, bili smo dve individue koje su se godinama poznavale, bile u nekoj vezi, pokušale da žive zajedno, i shvatile da to ne ide. Zapravo, odlučila sam da sebe ne maltretiram. To je bio kraj i sa tim sam raščistila. Takva sam, uvek gledam da sebi ugodim, i na dnevnom nivou, a kamoli u životu generalno. Posle on iz raznoraznih ali opravdanih razloga nije mogao mnogo da učestvuje u odrastanju sinova. Sada imaju korektan odnos - ispričala je jednom prilikom Dragana, koja danas uživa u roditeljstvu, a njeni blizanci su joj najveći ponos na svetu.

Foto: Youtube/Zvezde Granda

Dada Mešaljić

Dada Mešaljić

Bivša takmičarka Zvezda Granda Dada Mešaljić živela je svoju bajku samo par meseci, krajem godine se udala za partnera Jasmina Mumića, ostala u drugom stanju, a vrlo brzo nakon toga i saznala da je njen "dragi" prevario sa koleginicom.

- Dragi prijatelji i svi oni koje zanima, ovom prilikom želim saopštiti da sam ja žena koja je u poodmakloj trudnoći, te da sve informacije koje dolaze do mene jako loše utiču na bebu i mene, te vas molim za razumevanje i strpljenje - napisala je Dada, pa dodala:

- Želim se ovim putem zahvaliti na neizmernoj ljubavi koju pružate, čitam vaše poruke, ali nemam vremena, a ni snage odgovarati svakom pojedinačno zbog svega što se desilo. Znam da svi želite znati bar nešto, ali ja trenutno ne želim da dajem bilo kakve izjave, želim se posvetiti svom zdravlju i zdravlju moje bebe, te samim tim će ostati na ovome. Hvala vam još jednom od srca što ste tako svi divni i znajte da mi vaša podrška i poruke daju vetar u leđa, u ovim preteškim trenucima. Voli Vas Vaš zmaj - zaključila je Dada.

Foto: Youtube printscreen

Tanja Banjanin

Tanja Banjanin

Pevačica Tanja Banjanin je svojevremeno prošla kroz veoma bolne trenutke u privatnom životu. Iza nje su dva braka koja su se naslavno završila, a prvi suprug ju je ostavio dok je bila trudna, jer se zaljubio u drugu ženu.

- Čovek se baš zaljubiška dok sam bila trudna. Posle prvog braka sam bila razbijena na sitne komade, kako psihički tako i fizički. Moj tadašnji muž je našao drugu. Muž mi saopštava da je zaljubljen u drugu. Iskreno, jedva sam se podigla iz toga. Ja sam mu stvari spakovala u kese. Više od godinu dana mi je bilo potrebno da izađem iz krize - ispričala je pevačica u nekoliko navrata za domaće medije.
 

Foto: printscreen/instagram.com/teodorabjelica

Gordana Bjelica sa čerkom Teodorom Bjelicom

Gordana Bjelica

Proslavljena glumica, Gordana Bjelica nikada nije krila da je samohrana majka i da je svoju mezimicu odgajala sama, a prvenstveno jer je tako i želela. Prema njenim rečima, ona je u fatalnoj vezi zatrudnela, a odluka da zadrži dete je bila samo njena, a zbog koje nikada nije zažalila. U medijima se ranije, u nekoliko navrata, pisalo da je otac Gordanine kćerke poznati novinar, ratni izveštač, da je preko suda zatražila dokazivanje očinstva i da se zbog toga suočila sa problemima, pa je prestala da u medijima priča o njemu.

- Pre nego što sam u zrelim godinama ostala u drugom stanju imala sam brak u kome nisam uspela da se ostvarim kao majka i koji se završio sporazumno. Međutim, posle razvoda imala sam fatalnu vezu u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju. Odluka da rodim dete bila je samo moja jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka i nikada od muške strane nisam tražila bilo šta - rekla je ona svojevremeno za medije.

BONUS VIDEO: