Baba Vangin susret sa Brenom je bio SUDBINSKI! Pevačici je prorekla ceo život, njene reči i danas odzvanjaju!


IZVOR: Republika - 11.06.2022 | 17:45


Lepa Brena nikada neće zaboraviti susret sa Baba Vangom.

Foto: youtube.com/History/Republika
Baba Vangin susret sa Brenom je bio SUDBINSKI! Pevačici je prorekla ceo život, njene reči i danas odzvanjaju!

Pevačica Lepa Brena nikada nije zaboravila čuveni koncert u Bugarskoj i životni susret sa najpoznatijom proročicom Baba Vangom.

Foto: ATA Images

Lepa Brena

- Ima toliko lepih trenutaka. Trebaće mi vremena da možda jednoga dana složim sve ono što je bilo predivno, jer pamtim samo srećne dane, da složim i napravim jednu životnu priču kako su me sputavali, kako sam se izborila za svoje mesto pod suncem i kako sam uspela u svemu tome. Volela bih da moj životni primer bude primer devojkama i mladićima koji veruju u sebe - počinje Brena i otkriva da nikada neće zaboraviti dan kada je upoznala Baba Vangu:

Foto: Wikipedia

Baba Vanga

- Rekli su mi u Bugarskoj da bi bilo dobro da posetim čuvenu proročicu Vangu. Došla sam umorna i malo sa strahom zato što nisam navikla na te stvari. Ona mi je ispričala ceo moj život, u pet rečenica mi je rekla kako će i šta će biti, i rekla mi je da iduće godine kad dođem ponovno u Bugarsku prvo dođem do nje. Ja kažem – znate šta, od iduće godine prestajem da pevam, neću nigde dolaziti. Ona mi je tada rekla – ti si rođena da pevaš, spajaš ljude, širiš pozitivnu energiju, to je tvoje karmičko opredijeljene. Dok si živa bićeš Lepa Brena - ispričala je ona za T-portal.

BONUS VIDEO: