"Nešto najgore što možete čuti" Nikola Đuričko na UDARU zbog "Stranger Things", scena koja je svima razvalila vilice! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 09.06.2022 | 11:37


Nikola Đuričko našao se na meti kritika zbog serije ,,Stranger Things"!

Foto: Screenshoot
"Nešto najgore što možete čuti" Nikola Đuričko na UDARU zbog "Stranger Things", scena koja je svima razvalila vilice! (VIDEO)

Srpski glumac Nikola Đuričko iznenadio je svoj narod, ali i celu planetu kada je otkriveno da se priključio četvrtoj sezoni serije ,,Stranger Things“, a njegovom ulogom oduševio je verne gledaoce. On se u jednom trenutku pojavljuje kroz epizode u ulozi Rusa, koji ima i te kako bitnu ulogu u celoj sezoni. 

 

 

Naš glumac našao se u ovom važnom projektu, a sa zvaničnog Tviter naloga serije stiže opis njegove glume:

- Sat koji otkucava je bio najgori zvuk nove sezone sve dok nismo čuli Jurija kako se smeje - piše u tvitu.

 

 

Iako bi mnogi pomislili da je ovo napisano u negativnom kontekstu, zapravo, Đuričko je ovo shvatio kao kompliment. Mnogi su mišljenja da su zvukove koje je ispuštao maestralni, što se i spekulisalo dosta na društvenim mrežama. 

Foto: Screenshoot

Nikola Đuričko u "Stranger Things"

 

I oni nisu jedini koji su ga pohvalili. Sud o novom članu ekipe dao je i Stiven King lično koji niije krio oduševljenje Đuričkom.

- Obožavam onog ljigavog Rusa, Jurija. Zaslužuje sopstvenu seriju. Kao Beri samo ruski - napisao je King na svom zvaničnom Tviter nalogu.