Sanja Marinković TRAGIČNE vesti dobila na dan snimanja emisije! Javili su joj da je UMRLA, a onda je usledilo stravično saznanje!


IZVOR: Republika - 08.06.2022 | 21:05


Voditeljka Sanja Marinković doživela je veliku tragediju na prvom snimanju emisije, a pre dve godine je usledio još jedan šok.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official
Sanja Marinković TRAGIČNE vesti dobila na dan snimanja emisije! Javili su joj da je UMRLA, a onda je usledilo stravično saznanje!

Sanja Marinković važi za voditeljku koja uvek ima osmeh na licu i dobro raspoloženje, što joj ne mogu osporiti ni koji koji je ne vole. Ono što niko ne zna jeste da su je na snimanju emisije zatekle najtužnije vesti.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Sanja Marinković

Naime, pre dve godine ju je sačekala vest o pogoršanom zdravstvenom stanju majke.

– Moja mama je sada na početku svoje osme decenije života, a jedna je od onih žena koje su kod kuće uvek imale masku na licu koja nam poručuje "nije mi ništa". Kao i svaka požrtvovana dama, uvek je na prvo mesto stavljala mog tatu, brata, mene ili unuke i vešto krila da se ne oseća dobro – rekla je Sanja za Stori i dodala:

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Sanja Marinković o najtežim trenucima

– Opominjali smo je da samozanemarivanje i preterano ugađanje svima utiče da se čovek jednog dana probudi sa dijagnozom i da mora da misli na sebe. Nažalost, jednog jutra se probudila sa amnezijom usled izrazito visokog pritiska, ali su zahvaljujući stručnjacima posledice otklonjene i za 24 sata mama je bila sa nama kod kuće i smejala se pričama o svojoj zaboravnosti – dodala je voditeljka koja je otkrila i da joj je susret sa majkom u bolnici najteže pao:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sanja Marinković o majci

– To mi je bio najbolniji momenat u životu, posle smrti moje bake Anđelije koju sam obožavala. Moja baka je umrla na dan kada je bilo zakazano prvo snimanje emisije "Magazin In", pre više od 20 godina.

BONUS VIDEO: