Aleksandra Mladenović o osobinama svog PARTNERA, pa priznala: Popularna sam, ali me to ne dotiče! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 07.06.2022 | 19:00


Video format "Lično sa..." u produkciji Republika TV-a, svakog utorka od 21 čas, naše poznate javne ličnosti stavlja na teške zadatke. Ove sedmice ugostili smo pevačicu Aleksandru Mladenović.

Foto: Printscreen Republika TV
Aleksandra Mladenović o osobinama svog PARTNERA, pa priznala: Popularna sam, ali me to ne dotiče! (VIDEO)

Aleksandra Mladenović ove nedelje odgovarala je na naša pitanja, te je između ostalog istakla koje tri osobine treba da ima muškarac sa kojim se zabavlja.

- Da bude dobar čovek, da bude veran, da bude normalan i da ima harizmu čime će da me privuče. Ne gledam fizički izgled da bude presavršen, jer takvi se ne ispostave kao dobri - rekla je Aleksandra, koja uživa u vezi sa kolegom iz Zvezda Granda, Isakom Šabanovićem

Folkerka je govorila o svojoj popularnosti, kao i o tome šta joj je najveći uspeh u životu:

- Smatram sebe popularnom, ali mene to ne dotiče. Moj najveći uspeh u životu je moja porodica, bratanica i moj brat, kao i sve što sam do sada postigla - moje pesme i karijera gde sam sve izgradila bez da iko može da uperi prstom u mene da mi je bilo šta pomogao sem Zvezda Granda koje su mi otvorili vrata. Zahvalan sam Saši Popoviću i Žiki Jakšiću koji su nam otvorili vrata, gde smo dobili neku odskočnu dasku.

BONUS VIDEO