Seka Aleksić napravila KOKOŠINJAC! Pevačica počinje da se bavi ŽIVINARSTVOM, sinovi van sebe od sreće! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 03.06.2022 | 10:02


Pevačica Seka Aleksić pokazala je novi kokošinjac.

Foto: E-stock, privatna arhiva
Seka Aleksić napravila KOKOŠINJAC! Pevačica počinje da se bavi ŽIVINARSTVOM, sinovi van sebe od sreće! (VIDEO)

Pevačica Seka Aleksić poznata je kao neko ko izuzetno voli decu, životinje i porodični život, te se otkad se udala za Veljka Piljkića trudi maksimalno da napravi ušuškani dom u kom će njeni sinovi Jakov i Jovan uživati i srećno rasti.

Iako se često akcenat stavlja na izgled njene kuće, a cifre na koje se procenjuje su vrtoglave, ipak, Seka tome nikada nije pridavala značaj. Aleksićeva konstantno ulaže svoj porodični dom, u koji neretko dolaze deca iz komšiluka kako bi se igrali sa njenim sinovima i uživali u brojnim stvarima koje im je svima pevačica omogućila.

Foto: Youtube/printskrin/Paparaco lov

Kuća Seke Aleksić

Takođe, Seka veoma voli životinje, ima nekoliko pasa koje obožava, a sada je odlučila i da kupi kokoške. Ona je otkrila da je stigao kokošinjac u kom se nalazi nekoliko kokošaka, te je pokazala kako sve to izgleda.

Foto: Privatna arhiva

Seka Aleksić pokazala kokošinjac

Njeni sinovi ne kriju oduševljenje novim prijateljima, naročito Jovan, koji ne može da se odvoji od koka, hrani ih i priča sa njima, a celokupan prizor raznežio se Seku, koja ga uči na koji način da se ophodi prema životinjama. 

Foto: Privatna arhiva

Sin Seke Aleksić oduševljen kokoškama

Inače, Seka je veoma posvećena svojim sinovima, na njihovo vaspitanje je veoma fokusirana, a ako je sudeći po njihovom dosadašnjem ponašanju i onome što pevačica prikazuje javnosti, u svom poslu kao majke itekako uspeva.

BONUS VIDEO: