VELIKU PAŽNJU NA ANASTASIJINOM ROĐENDANU JE PRIVUKLA ANĐELA RAŽNATOVIĆ: Ona je ćerka Arkana i OVE glumice, a detalji iz njenog života ŠOKIRAJU! (FOTO)


IZVOR: Republika - 26.05.2022 | 13:58


Anđela Ražnatović došla na sestrin rođendan.

Foto: ST/D.KADIĆ
VELIKU PAŽNJU NA ANASTASIJINOM ROĐENDANU JE PRIVUKLA ANĐELA RAŽNATOVIĆ: Ona je ćerka Arkana i OVE glumice, a detalji iz njenog života ŠOKIRAJU! (FOTO)

Anastasija Ražnatović sinoć je proslavila 24. rođendan, a veliku pažnju je privukao dolazak njene sestre Anđele Ražnatović.

Anđela je, inače, rođena 1980. godine u vezi Željka Ražnatovića i glumice Ljiljane Mijatović. Završila je Bogoslovski fakultet, a objavila je i zbirku pesama. Svojevremeno se, pre skoro dve decenije, našla u centru medijske pažnje, kada je započela romansu sa Kristijanom Golubovićem, koga je upoznala dok je služio zatvorsku kaznu u Grčkoj.

Foto: youtube printscreen

Anastasija Ražnatović i Anđela Ražnatović

- Sedela sam sa Kristijanovom mamom u kancelariji upravnika zatvora. Onda je ušetao on. Obučen skroz u crno, s manirima pravog džentlmena. Odmah me je kupio - izjavila je tada Anđela, a i Kristijan je za medije rado govorio o njoj.

- Kad je Anđela prvi put došla da me poseti, nastala je prava panika. Ceo zatvor se digao na noge, uprava je trčala da je upozna - rekao je Kristijan tada, koji je Anđelu opisivao kao „emotivnu, patrijarhalnu devojku" a od milošte ju je zvao mali Arkan.

Mediji su 2001. pisali kako Kristijan najavljuje i svadbu sa Arkanovom ćerkom, ali do toga nije došlo.

Foto: printscreen/TVPink

Kristijan Golubović

 

Podsetimo, Anđela je u odličnim odnosima sa Anastasijom i Veljkom, ne propušta da prisustvuje njihovim slavljima, pa je tako bila i na Veljkovoj svadbi. A u moru poklona, izdvojio se i onaj najdraži. Naime, Arkanova ćerka, a Veljkova polusestra Anđela poklonila je svom bratu sliku Belog anđela, piše Alo.

BONUS VIDEO: