Marija Šerifović PROGOVORILA o DEVOJCI iz Praga! Pevačica SVE otkrila i PRIZNALA! Evo ko je ONA i kako IZGLEDA! (FOTO)


IZVOR: Republika - 24.05.2022 | 15:42


Marija Šerifović otkrila ko je devojka iz Praga.

Foto: instagram.com/serifovic/ATA images
Marija Šerifović PROGOVORILA o DEVOJCI iz Praga! Pevačica SVE otkrila i PRIZNALA! Evo ko je ONA i kako IZGLEDA! (FOTO)

Pevačica Marija Šerifović neretko je na meti onih koji žele da znaju sa kim deli svoje intimne trenutke i ko joj je emotivni partner, a kako ona ne govori o svom ljubavnom životu, teško je i saznati da li postoji neko u njenom životu.

Foto: ATA Images

Marija Šerifović

Kako je veoma aktivna na društvenim mrežama, Marija je nedavno objavila fotografiju iz Praga na kojoj je zagrljenja sa nepoznatom devojkom, te su mnogi pomislili da se radi o njenoj emotivnoj partnerki.

Foto: instagram.com/serifovic

Marija Šerifović zagrljena sa nepoznatom devojkom

Međutim, ona je sada na svom Jutjub kanalu objavila novi video pod nazivom ''Ko je devojka iz Praga?'' i time zainteresovala mnoge da saznaju ko je devojka koju Marija grli na gore pomenutoj fotografiji.

Naime, radi se o njenoj kumi. Šerifovićeva je bila na kratkom putu u Pragu, kako bi posetila svoje kumove koji su tamo i provela neko vreme sa njima. 

Foto: printscreen/youtube.com/Marija Serifovic

Marija Šerifović sa kumom u Pragu

Dakle, ipak se ne radi o njenoj emotivnoj partnerki, a javnost koja voli Mariju i interesuje se za njen privatni život će morati da sačeka očigledno dok pevačica sama ne odluči da pokaze osobu sa kojom je u vezi.

Foto: printscreen/youtube.com/Marija Serifovic

Marija Šerifović u Pragu kod kumova

Podsetimo, Mariju već neko vreme spajaju sa Džejlom Ramović, a ona je sada rekla da sa njom ima isključivo prijateljsko-poslovni odnos i da ne bi više volela da je spajaju sa mladom pevačicom.

– Prijateljsko-poslovnoj i volela bih više da ta priča jednom za sva vremena stane. Niko se ne vodi time kako je nekome kada čita takve izmišljotine, kao i da se u nekoliko trenutaka ozbiljno preteralo. Dakle stvarno ostavite devojku na miru! - izjavila je Marija za Blic. 

BONUS VIDEO