Reči koje KIDAJU DUŠU! Govor u Igorovu čast u potpunosti SLOMIO prisutne: ŽIV SI, SAMO JE DRUGA STVARNOST U KOJOJ JESMO! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 21.05.2022 | 10:53


Potresan govor na sahrani Igora Starovića.

Foto: Republika.rs/ATA images
Reči koje KIDAJU DUŠU! Govor u Igorovu čast u potpunosti SLOMIO prisutne: ŽIV SI, SAMO JE DRUGA STVARNOST U KOJOJ JESMO! (VIDEO)

Danas je sahranjen pevač Igor Starović, a sahrani je prisustvovao veliki broj prijatelja, koji su došli da se poslednji put oproste od pevača.

 

 

Prilikom spuštanja sanduka u raku, jedna devojka je održala potresan govor, a prisutni nisu mogli da zaustave suze.

- Kako je njegova i majka još trojice sinova, Andreja, Saše i Borisa po mnogo čemu posebna, za svoju četvoricu je govorila: ''Jato dečaka, za skute me držali i otprhnuli''. Nažalost, došlo je vreme da se jedan ptić iz jata vrati u majčino gnezdo. Iako je svoje ovozemaljsko putovanje prerano završio, jer nije ostvario mnoge snove, utehu za Igorovu smrt možemo pronaći u bogatoj riznici njegove umetničke duše. On je živ samo je druga stvarnost u kojoj jesmo, svi mi koji smo ga lično poznavali čuvaćemo ga zauvek u najlepšem sećanju, a verujem da je i on nama sve greške oprostio. Do ponovnog susreta, mirno spavaj naš Igore među anđelima. Nemam snage da te izgubim, ljubav je tamo gde si ti.

BONUS VIDEO