KO JE BIO IGOR STAROVIĆ? Pevač je krasio grupu Divlji kesten, osvojio brojne nagrade, a ONA je bila njegova ljubav


IZVOR: Republika - 17.05.2022 | 15:01


Igor Starović imao je bogatu biografiju.

Foto: ATA Images
KO JE BIO IGOR STAROVIĆ? Pevač je krasio grupu Divlji kesten, osvojio brojne nagrade, a ONA je bila njegova ljubav

Igor Starović preminuo je u 56. godini nakon kraće bolesti.

Pevač i frontmen Divljeg Kestena rođen je 01.11. Bio je unikatan na domaćoj sceni. U tom muzičkom sastavu je proveo 10 godina a najpoznatije pesme grupe su "Divlji kesten“, „Divlji u srcu“, „Ludi od ljubavi“, „Ni sunca ni kiše“. 

Igor je u sklopu benda Divlji kesten osvojio brojne nagrade. Ovaj sastav imao je jedan od najjačih uzleta u karijeri na ovim prostorima a često su naastupali u inostranstvu. Dobili su čak 5 Oskara popularnosti i Melos estrade. Već iste godine kad su došli na estradu dobijali su nagrade za najbolji bend godine, najveće otkriće godine, najveći hit za pesmu „Zorane, Zorane“ i nastupali su na svim većim muzičkim festivalima.

Foto: ATA Images

Igor Starović pevač

 

 Bio je jedan od najpoželjnijih muškaraca na javnoj sceni, žene su uzdisale za njim, a bio je u dugoj vezi s Jelenom Milošević i bili su vereni, međutim nikada nisu zaplovili u  bračne vode. Jelena je takođe bila učesnica "Farme" i  nakon jednog ispada poverila se jednoj od učesnica Farme kako je bila u nasilnoj vezi. Prva asocijacija je bio upravo Igor, međutim te glasine su brzo demantovane. 

Igor je diplomirao na Filozofskom fakultetu u Beogradu a njegova velika ljubav je košarka.

BONUS VIDEO