VIDOJE RISTOVIĆ IMAO KOLEKCIJU SATOVA OD 4 MILIONA DOLARA? Hvalio se na mrežama, a neki tvrde da su FEJK!


IZVOR: Republika - 16.05.2022 | 20:46


Vidoje Ristović voleo je da se pohvali skupocenim satovima koji su jako skupi.

Foto: instagram.com/vidojeristovic
VIDOJE RISTOVIĆ IMAO KOLEKCIJU SATOVA OD 4 MILIONA DOLARA? Hvalio se na mrežama, a neki tvrde da su FEJK!

Pokojni umetnik Vidoje Ristović raspolagao je vrednim slikama, nakitu i umetničkim delima.

On je bio jedan od najstrastvenijih i najvećih kolekcionara satova i navodno je davao basnoslovne sume novca kako bi imao najskuplje i najrređe modele, čija vrednost na tržištu dostiže i po nekoliko stotina hiljada evra, navodi Kurir. Ipak, postoje znalci koji tvrde da su neki satovi fejk, odnosno "skupe kopije luksuznih brendova".

 

Foto: instagram.com/vidojeristovic

Vidoje Ristović kolekcionar satova

 

Na Instagramu pokojnog Ristovića mogu se videti fotografije na kojim on pozira sa satovima najluksuznijih svetskih brendova kao što su "roleks", "ričard ril", i drugi. Cene satova koje je on nosio na svojoj ruci i redovno pokazivao svojim pratiocima variraju, a jedan od njih na tržištu danas navodno vredi milion dolara. Jedan AP sat  proizveden je u svega nekoliko primeraka, odlikuje ga narukvica od kože aligatora, ali i brojačanik oko kog se nalaze dijamanti.

Pored njega, on je, sudeći po fotografijama sa Instagrama, u svom vlasništvu imao i zlatni "patek filip" od 570.000 dolara, kao i još jedan od belog zlata čija je cena 300.000 dolara.

Foto: instagram.com/vidojeristovic

Vidoje Ristović istoričar umetnosti

 

Vidoje je imao i mnogo "roleksa", pa je posedovao i neke modele čija cena navodno varira od 10.000 (na kome se nalazi lik Mikija Mausa), pa do 33.000 evra.

Foto: ST/D. KADIĆ

Nikolina Pišek, sahrana Vidoja Ristovića

 

 

Podsetimo, Vidoje Ristović preminuo je pre nešto manje od deset dana dok je bio na masaži. Sahranjen je na Novom groblju, a neutešni su bili njegov otac Viktor Ristović poznatiji kao Miša Grof, kao i supruga, voditeljka Nikolina Pišek.

BONUS VIDEO