USLED VELIKE MAGLE AUTO JE UDARIO DIREKTNO U AUTOBUS: Svi u kolima su POGINULI sem Teodore, ISPOVEST INFLUENSERKE KOJA JE POTRESLA JAVNOST! (FOTO)


IZVOR: Milica CVETKOVIĆ - 18.04.2022 | 13:49


Teodora Zagorac se oglasila za Republiku i otkrila stravične detalje udesa u kom je ona jedina preživela!

Foto: Privatna arhiva
USLED VELIKE MAGLE AUTO JE UDARIO DIREKTNO U AUTOBUS: Svi u kolima su POGINULI sem Teodore, ISPOVEST INFLUENSERKE KOJA JE POTRESLA JAVNOST! (FOTO)

Influenserka i studentkinja Teodora Zagorac (22) je odlučila da stisne zube i svoju potresnu priču objavi na Tik Toku, ne znajući kakav će odjek biti u javnosti.

Mlada Teodora je u svom ranom detinjstvu preživela pakao, koga se i dan danas sa setom priseća, a drugarice koje je izgubila u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, ostaće joj velika rana na duši koja nikada neće zarasti, a sam prizor zauvek urezan u pamćenju.

 

 

Naime, influenserka se još kao mala devojčica od 7 godina obrela u svetu sporta. Trenirala je uspešno džudo i bila veliki potencijal, mnoštvo medalja iz tog perioda svedočile su o njoj kao jako uspešnoj iako u mladim godinama, njen uspeh i put ka vrtoglavom vrhu surovo je prekinula velika tragedija.

Krenuvši na jedno od mnogobrojnih prvenstava u Beograd, sve je prekinuto, u stravičnom udesu koji se dogodio, su svi izgubili život sem nje, koja je pukom srećom ostala živa i kako ona tvrdi blagoslovena.

Teodora se oglasila za Republiku i otkrila detalje saobračajne nesreće nakon koje su svi zanemeli.

- Džudo sam počela da treniram kao mala i bila dosta uspešna, 27.10.2007. godine smo krenuli iz Stanišića za Bajmok, zatim u Beograd na državno prvenstvo.
Krenuli smo sa dva vozila i ja sam bila u autu sa jednom petočlanom porodicom iz Bajmoka, sa moje tri drugarice i njihovim roditeljima. Kod Čeneja smo imali saobraćajnu nesreću, gde smo direktno udarili u autobus usled velike magle i poledice -
započela je Teodora potresnu ispovest koje se nerado seća, pa je otkrila malo poznate detalje dešavanja nakon nesreće.

 

 


- Prebačeni smo u Dečiju bolnicu u Novom Sadu gde su mojima saopštili telefonom da smo imali saobraćajnu nesreću i da na žalost neki nisu preživeli.
Ubzo je moj tata došao i saopštili su mu da sam imala otvoren i zatvoren prelom obe butne kosti-
objasnila je Teodora šta se dešavalo dok još nije saznala da njeni prijatelji iz kola nisu preživeli, pa je onda otkrila da su dugo krili od nje tu potresnu informaciju, kao i da joj je podrška sveštenika i najmilijih u tom periodu mnogo pomogla:

Foto: Privatna arhiva

Teodora Zagorac na takmičenju kao mala devojčica

 

- U bolnici su me operisali, stavili klinove da kosti srastu i nakon toga sledi oporavak .Dugo su krili od mene da mi drugarice nisu preživele, jer sam bila mala i nisu znali kako da mi objasne to. Kako je proticalo vreme bila sam svesnija svega i počelo je psihički da me boli. Onaj fizički bol je bio neuporediv sa ovim što je usledilo. Svaka saobraćajna nesreća me je podsetila na njih i nisam mogla da kontrolišem suze u tom momentu, bez obzira što nekad nije bilo ni vreme, ni mesto za suze. Podrška sveštenika i mojih najbližih mi je mnogo značila da preguram taj period u životu i ponovo stanem na noge. Počela sam da verujem da Bog stvarno postoji i da mi je Sveta Petka tog dana dala drugu šansu. Zahvalna sam na svemu što mi je pruženo u životu i trudim se da se odužim koliko god je u mojoj moći. 

Foto: Privatna arhiva

Medalje Teodore Zagorac

 

- Imam ožiljke na nogama od 2 operacije i podsećaju me na to da sam živa i blagoslovena. Ponekad vam život daje tačno ono što vam je potrebno, ali na drugačiji način nego što ste očekivali. Postoji svrha svega što se dešava u vašem životu, bilo da je to dobro ili loše. Iskustva su ono što nas čini jačim i život će vas rušiti, ali vi ste jedini koji imate moć da se podignete. Nemojte čekati sa vam nešto bude oduzeto, da biste to cenili. Budite zahvalni svakodnevno. Ponosna sam na to gde sam. Probudim se svakodnevno i izaberem sreću, jer ću ovu povredu pretvoriti u nešto neverovatno- zaključila je Teodora za Republiku, otkrivši da ovakve situacije čine ljude jačima, kao i da oni sami imaju moć da se pridignu iz svega i izaberu sreću umesto tuge.

BONUS VIDEO: