Nije bila PLANIRANA: Rijana progovorila o TRUDNOĆI, a pevačica zbog ovoga STRAHUJE!


IZVOR: Republika - 13.04.2022 | 04:15


Pevačica Rijana je u jednom intervjuu otkrila da se jako plaši postporođajne depresije i da nije planirala da ostane u drugom stanju.

Foto: Instagram.com
Nije bila PLANIRANA: Rijana progovorila o TRUDNOĆI, a pevačica zbog ovoga STRAHUJE!

Rijana je otkrila da je njena trudnoća sa izabranikom ASAP Rokijem bila neplanirana, a pevačica je detaljno opisala kako se "plaši“ da čuje priče drugih žena koje su se borile sa postporođajnom depresijom i kako se "plaši“ da se oseća "emocionalno van kontrole“ kada rodi svoje prvo dete.

Foto: Tanjug/AP, youtube.com/ Lil Dicky

Pevačica Rijana

- Ne bih rekla da je planirano, ali svakako ne planiram protiv toga. Ne znam kada ovuliram ili bilo šta od te vrste s*anja. Samo smo se zabavljali - rekla je pevačica, koja je otkrila i čega se najviše plaši:

- Posporođajne depresije. Da li ću se osećati van kontrole emocionalno... To su priče koje čujem od drugih žena koje me plaše - ispričala je Rijana.

- Uravnoteženost je jedan od mojih najvećih izazova i uvek je bio. A sada je tu još jedno ljudsko biće koje ulazi u igru, to ponovo menja šta to znači. Ipak, imam poslove koji neće sami da vode. Moja mama je vodila nas troje sa, ni približnom količinom resursa koje ja imam, tako da mogu to apsolutno da uradim - istakla je pevačica, prenosi Dejli Mejl.

BONUS VIDEO: