Nataša Šavija GOLA ko od majke rođena, pokazala CICAMACU na IZVOLTE: Starleta nakon afere ELITNA PROSTITUCIJA deli šakom i kapom nage fotke, PUKAO joj BIZNIS? (FOTO 18+)


IZVOR: Republika - 07.04.2022 | 10:25


Portal Republika.rs došao je do šokantnih fotografija gole Nataše Šavije.

Foto: Privatna arhiva, Instagram.com
Nataša Šavija GOLA ko od majke rođena, pokazala CICAMACU na IZVOLTE: Starleta nakon afere ELITNA PROSTITUCIJA deli šakom i kapom nage fotke, PUKAO joj BIZNIS? (FOTO 18+)

Starleta i nekadašnji model Nataša Šavija proslavila se skandaloznim učešćem u rijalitiju ,,Parovi", nakon čega se pokrenula tema koji joj je primarni izvor zarade. Nataša je umešana u aferu elitna prostitucija, a našla se u samom vrhu devojaka koje zarađuju i do 5. 000 evra za jednu noć sa klijentima. 

 

 

Kako kažu naši izvori za Srpski telegraf, Jelena Jojić Madam je organizovala orgije, grupnjake, ugovarala sastanke s klijentima, pravila bahanalije za političare, biznismene i sportiste.Na spisku privedenih devojaka su i Plejbojeva zečica Martina Rajić, Slavica Tripunović, Dunja Jugović, Dragana Zrnić, Jovana Krejović, ali i Nataša Šavija

 

 

Tokom pandemije koronavirusa, Šavija donosi još jednu odluku o biznisu, te otvara stranicu ,,Onlyfans", na kojoj prodaje gole fotografije njenim pretplatnicima. Mnoge poznate devojke krenule su tim putem, između ostalog javnosti poznate Ljuba Pantović, Jelena Krunić i preteča svih Anđela Veštica

Sadržaj koje plasiraju je zaštićen i može se videti samo ukoliko platite. Međutim, izgleda da Šaviji ne ide baš posao u poslednje vreme, pa je odlučila da se malo ispromoviše. Na platofrmi za komunikaciju Vacap Šavija je na storiju podelila necenzirisane fotografije, kako bi se promovisala, u opis je svakako stavila link ka njenom profilu na gore pomenutoj platofrmi za sadržaj koji naplaćuje. 

 

 

Portal Republika.rs došao je do ovih skandaloznih fotografija, koje možete videti u nastavku. Dakle, Nataša Šavija je odlučila da svoj materijal da besplatno, i to samo nekoliko dana nakon afere elitna prostitucija u kojoj se našla u samom vrhu. 

Gola Nataša Šavija:

POGLEDAJ GALERIJU

 

BONUS VIDEO: