KAĆA ŽIVKOVIĆ RAZVEZLA JEZIK O PROSTITUCIJI: Treba je legalizovati, ali da se ne naziva ELITNOM, pa otkrila detalje koji KRUŽE GODINAMA NA ESTRADI! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 06.04.2022 | 09:57


Katarina Živković progovorila o prostituciji!

Foto: Republika
KAĆA ŽIVKOVIĆ RAZVEZLA JEZIK O PROSTITUCIJI: Treba je legalizovati, ali da se ne naziva ELITNOM, pa otkrila detalje koji KRUŽE GODINAMA NA ESTRADI! (VIDEO)

Milan Milošević je sinoć proslavio rođendan spektakularnom žurkom, sa mnogo zvanica, te je među njima bila i jedna od najboljih prijateljica sa estrade Kaća Živković koja je otvorena progovorila o prostituciji na estradi, kao i o momku koji je nedavno sačekao na aerodromu.

- Milanu sam kupila nešto što on najviše voli, a što stane u kovertu, ja najviše volim koverte, znaće i on kad ja budem slavila rođendan- otrkrila je na početku Kaća, pa se dotkla misterioznog muškarca koji je sačekao na aerodromu:

Foto: Republika

Katarina Živković

 

- Odlično, ja volim paparaco lov i kada me uhvate u tim nekim spontanim trenucima, a ko me je sačekao (smeh) neko ko me je sačekao, ne komentarišem svoj privatan život., a što se tiče elitne prostitucije koja tema broj jedan u medijima danima pevačica je imala  da kaže samo jedno:

- Iskreno ovo što sada čitam, čitala sam i prošle godine i pre tri četiri godine, vrte se uvek jedna te ista imena, mene to jako nervira i volela bih da se legalizuje, ali ne može biti elitna, tu reč zabraniti. Žao mi je što se degradiraju ozbiljne profesije poput naših, poput pevača, novinara, voditelja i previše se na značaju daje devojkama koje se bave najstarijim zanatom, a predstavljaju se svakako, samo ne kao prostituke- zaključila je Kaća u razgovoru za Republiku.

Šta je još Kaća rekla pogledajte u videlu na početku teksta.

BONUS VIDEO: