Da je živ, Marko Živić bi napunio 50 godina! Sa ovom devojkom je BIO 10 GODINA U VEZI, evo detalja, ovo JAVNOST NIJE ZNALA


IZVOR: Republika - 04.04.2022 | 10:53


Marko Živić imao je desetogodišnju vezu sa misterioznom devojkom, navodi se.

Foto: ST/N. PANČIĆ
Da je živ, Marko Živić bi napunio 50 godina! Sa ovom devojkom je BIO 10 GODINA U VEZI, evo detalja, ovo JAVNOST NIJE ZNALA

Da je živ, Marko Živić, danas bi napunio 50 godina.

 Glumac je preminuo 14. oktobra 2021. godine.

Foto: ST/Nebojša Mandić

Marko Živić glumac

Svoj privatni život krio je od očiju javnosti, ali se zna se da je bio oženjen voditeljkom Natašom Pavlović.

Foto: instagram.com/prakticnazena_

Voditeljka Nataša Pavlović

Ono što je nekima privuklo pažnju je to što je na večnom ispraćaju glumca pažnju  privukla devojka koja je sve vreme bila uz Markovu porodicu, a sa kojom je, navodi se, bio u emotivnom odnosu 10 godina. U pitanju je Maja Arsić, šminkerka zaposlena u Pozorištu na Terazijama, gde su se Marko i ona upoznali, navodi Espreso.

Maja je na sahrani čak bila u prvim redovima i sve vreme je bila jako tužna, a stojala je kraj se Markove sestre Nevene.

Foto: republika.rs

Sahrana Marka Živića

Inače, odnos Marka i Maje bio je bum za medije, s obzirom da je i Arsićeva vešto krila svoj privetni život.

Ona ne želi eksponiranje, a svakako joj to nije trebalo kada je bila sa Živićem u dugoj vezi. 

Izvor za pomenuti portal govori da su se Maja i Marko poznavali godinama pre početka veze, jer su radili u istom pozorištu. Nisu se odmah zbližili, a sve se kasnije promenilo kada su se slučajno sreli u gradu.

Kako taj portal navodi, Marko i Maja su se našli u zajedničkom društvu,pa su popričali van posla i skontali da postoje varnice između njih. Ostatak njihovog odnosa je istorija, koja nije predstavljena medijima na vreme.

Živić i Arsićeva imali su velike planove za budućnost.Navodi se da su godinama unazad živeli zajedno, kao i da su skoro kupili i kućnog ljubimca, psa terijera koga su obožavali, zaključuje sagovornik.

BONUS VIDEO