ZVERSKO NASILJE na estradi: Nikola Rađen nije jedini, ove poznate ličnosti su MALTRETIRALE svoje izabranice!


IZVOR: Republika - 03.04.2022 | 12:38


Nikola Rađen je u centru skandala nakon što je isplivala informacija da je pretukao Milicu Ristić, a sada otkrivamo koje su sve poznate ličnosti koje su pretukle svoje izabranice.

Foto: ST/V. LUKIĆ
ZVERSKO NASILJE na estradi: Nikola Rađen nije jedini, ove poznate ličnosti su MALTRETIRALE svoje izabranice!

Juče je mnoge šokirala vest da je vaterpolista Nikola Rađen pretukao svoju devojku i pevačicu Milicu RistićPevačica je nakon toga završila na Urgentnom, a onda su zajedno dali saopštenje da nije došlo do fizičkog sukoba, već da su samo imali razmirice koje su rešili.

Foto: ST/V. Lukić, Instagra/_milica_ristic

Milica Ristić i Nikola Rađen

Ovo nažalost nije jedina slučaj nasilja na estradi, pa smo tako više puta bili svedoci jezivih situacija kada su neki od poznatih ličnosti digli ruku na svoje izabranice.

Foto: E Stock

Adil Maksutović i Ana Ramadanovski

Pevač Adil Maksutović je 2013. godine bio u centru skandala kada je pretukao svoju suprugu Anu, inače ćerku pokojnog Džeja Ramadanovskog, a ona je nakon batina pobegla kod majke, dok je dvomesečnu bebu ostavila u kući. Ona je nakon skandala u policiji davala izjavu čitava dva sata, a tada je navela da ju je pevač šutirao u stomak, šamarao i vređao i to sve samo dva meseca nakon porođaja.Adil je tada tvrdio da nije došlo do fizičkog sukoba, a iako je Ana odlučila da ga neće tužiti, policija je podnela prijavu protiv njega. Takođe, pokojni Džej godinama nije hteo da razgovara sa pevačem zbog ćerke.

Foto: ST/D. KADIĆ

Adil Maksutović, pevač

Vest koja je sve potresla jeste ta kada je voditelj Vladimir Stanojević mučno pretukao svoju tadašnju suprugu Anu Mariju Žujović, prilikom čega joj je naneo naprsnuće sinusne i jagodične kosti. Ana Marija tvrdi da i dan danas oseti strah i jezu kada pogleda slike na kojima je prebijena, a voditelj se godinama ne pojavljuje na sudskim sporovima.

Foto: instagram.com/printscreen

Vladimir Stanojević

- Postupak je još na sudu, malo se sve odužilo zbog toga što on nije u zemlji. Njegov advokat je izneo da je „na usavršavanju engleskog jezika u Las Vegasu“. Zbog toga i zbog cele epidemiološke situacije u svetu na poslednje ročište nije mogao da dođe jer opet, navodi advokat, „nije mogao da nađe kartu“. Sve u svemu verujem da će se jednog dana sve završiti - kaže Ana Marija i dodaje:

Foto: instagram.com

Vladimir Stanojević i Ana Marija Žujović

- U početku sam stvarno bila uporna da se istina sazna i da se postupak na sudu privede kraju, ali, iskreno, posle šest godina sve manje osećam tu upornost, i čini mi se da će trebati vremena... Ne volim da se prisećam tog nemilog događaja, i dalje me obuzmu jeza, strah, razočaranje, tuga, bol... Zato se trudim da se što manje prisećam i pričam o tome - rekla je Ana Marija za „Blic“ i dodala:

- Uplašim se i sad kad ih vidim, ali s obzirom na to da sam imala teške telesne povrede, dva naprsnuća sinusne i jagodične kosti, slike su još i dobre... Dugo posle toga išla sam kod psihologa, jer sam se trudila da ostanem jaka, posao koji radim mi ne dozvoljava da se povučem i zatvorim u sebe, konstantan kontakt s klijentima, novinarima, celom javnom scenom i 101 pitanje lakše se prevaziđe kad imate stručno lice da vas kroz to vodi. Ono što mi je jedino davalo snagu na tom putu su poruke devojaka koje su isto ili slično prošle ili onih koje poznaju nekoga kome se tako nešto dogodilo. Ne možete verovati koji je to broj... Jedino to me je teralo i još me drži da ne odustanem od celog postupka - ističe ona, piše Informer.

Foto: ATA Images

Anabela Atijas, pevačica

Takođe, pevačica Anabela Atijas je tokom svog učešća u Zadruzi otkrila da ju je njen bivši suprug Gagi Đogani godinama tukao i maltretirao, a ona je tada istakla da ju je bilo sramota i da je rešila odmah da se razvede.

Foto: ATA Images

Anabela Atijas, pevačica

Alen Muković, crnogorski pevač i rijaliti igrač, je prošle godine osuđen na pritvor do 30 dana u novosadskom Osnovnom sudu, nakon što je isplivala informacija da je bio nasilan prema nevenčanoj supuzi. Pevač je u pritvoru proveo 71 dan, a po izlasku je otišao u Crnu Goru jer mu je bio zabranjen ulazak u Srbiju.

Foto: youtube.com/printscreen

Alen Muković

 

- Dobio sam zabranu ulaska u Srbiju na 3 meseca, jer sam tu boravio neprijavljen. Da su me teretili za doživotnu ja ne bih pobegao iz Srbije koju volim kao svoju zemlju, tamo je moj život dobio smisao kad sam dobio Lanu. Zauvek ću poštovati ženu koja mi je dala najveći poklon u životu - rekao je pevač.

BONUS VIDEO: