BOJIM SE DA NE IZGUBIM SVOJU ĆERKU MILENU, IMA TRI RANE OD OPERACIJE: Era SLOMLJEN nakon hapšenja unuka Nikole, pokušao da GA OPERE U EMISIJI UŽIVO!


IZVOR: Republika - 03.04.2022 | 09:30


Era Ojdanić je gostovao u jutarnjem kod Jovane Jeremič i progovoriio o unuku!

Foto: youtube.com/kurir/printscreen
BOJIM SE DA NE IZGUBIM SVOJU ĆERKU MILENU, IMA TRI RANE OD OPERACIJE: Era SLOMLJEN nakon hapšenja unuka Nikole, pokušao da GA OPERE U EMISIJI UŽIVO!

Juće je kao bomba odjeknulo da je Erin najstariji unuk Nikola Anđelić uhapšen u akciji "pada" elitnih prostituki i makroa, pored Duška Banjca osuđenog makroa, a menadžera Kaje Ostojić, kao Dajane Tripunović bivše mis Jugoslavije.

Era Ojdanić gostovao je u jutarnjem kod Jovane Jeremić i otkrio pozadinu svega:

- On ima 32 godine, završio je fakultet,  to je Milenin sin, moj najstariji unuk, njegov dosije je potpuno ok bez jedne mrlje, radi kao fitnes trener, vrlo skroman, pre mesec dana je došao kod mene kući i meni preneo pozdrave od jedne tvoje koleginice, od Kaje i upitao me da li bi njen menadžer mogao da mu namesti tezgu.

Foto: Instagram.com, Youtube.com printscreen

Era Ojdanič

 

- Zahvali se ti njemu ali meni ne treba menadžer i tu se završila priča. Šta se ovo dogodilo pojma nemam, ali ja verujem u ovo pravosuđe, moj unuk nije gej, nije narkoman nije kriminalac, dosije mu je čist kao sunce, ovo mu je neko smestio, da nemam reci da kažem, verujem u nase tužilastvo.

Vaš unuk je kolateralna steta, koji se našao u društvu presuđenog makroa Duška Banjca, kola su se slomila na njemu, ali pravda će izaći na videlo- istakao je poznati novinar Dejan, a Era šokiran odgovorio.

-Moja ćerka je pre dvadeset dana izvadila žuc, ima tri rane na stomaku, od juče ne zna gde se nalazi, bojim se da ne izgubim ćerku - pa je Era naglasio da se sa Nikolom nije čuo, te da čeka ishod i šta će se dalje dešavati.

BONUS VIDEO: