Darko Lazić OSUĐEN na TRI MESECA ROBIJE! Folkeru sve došlo na naplatu!


IZVOR: Dušan LUKIĆ - 28.03.2022 | 18:51


Darko Lazić osuđen je na tri meseca zatvora, tačnije godinu dana uslovno.

Foto: ST/D. KADIĆ
Darko Lazić OSUĐEN na TRI MESECA ROBIJE! Folkeru sve došlo na naplatu!

Darko Lazić osuđen je na tri meseca zatvora, odnosno, godinu dana uslovno zbog neplaćanja elimentacije.

Foto: Prinstkrin/Youtube/Republika

Darko Lazić osuđen na tri meseca

Naime, Darko je u obavezi da u narednih godinu dana mora da poštuje naredbu suda i da do svakog petog u mesecu bivšoj ženi Ani Sević redovno plaća alimentaciju za ćerku Lorenu.

- To je sve istina i ukoliko Darko ne bude radio kako mu je naloženo od strane suda, odmah ide u zatvor. Mislim da će sada sve ispoštovati jer mu je bolje da plaća na vreme, nego da ode iza rešetaka. Ne znam ni zašto je ovo sebi dozvolio - kaže za Skandal izvor blizak pevaču.

Foto: ATA Images

 

 

Barbara: Darko je bio sa udatim pevačicama, postoji spisak

Barbara Bobak, devojka Darka Lazić šokirala je sve kada je priznala da zna sa kim sve pevačicama je bio njen dečko:

-  Znam sve sa kim je on bio. Ma da, ali neću o imenima, jer neću da ga brukam. Nije nijedna za pohvalu, a ima ih koliko hoćeš. On je čovek šmeker, a i njemu je bruka, jer da nije tako, sigurno bi se već znalo koje su sve koleginice bile sa njim.  Darko je šarmer ozbiljan, a ako ćemo realno, neke sa tog spiska su i vrlo lake, kad tako moram da kažem. Ono, kad zasvrbi tu je pomoc prijatelja, što se kaže. Kad sam čula imena samo sam rekla - bljak. Ma, sve to da je vredelo, trajalo bi. Ima tu svega, ne bi verovao, i slobodnih i zauzetih, ali stvarno ne mogu da otkrijem imena. Ne ide. I zauzete i slobodne. 

Ana je potvrdila ova saznanja za Skandal i rekla da ne želi mnogo da komentariše na ovu temu, te da je za nju ona završena priča.

Foto: ST/Dragan Kadić, E-Stock

Ana Sević tužila Darka Lazića za neisplaćene alimentacije

Inače, Ana je svojevremeno tužila Darka i uz parničnu tužbu za nadoknadu svih neplaćenih alimentacija, podnela je krivičnu prijavu. Kako se Lazić nije odazivao sudskim pozivima, on je pre mesec dana maricom priveden u sud na saslušanje. Nakon što ga je sudija, posle nekoliko ignorisanja i izbegavanja da se odazove na ročište, konačno saslušala, on je u Palati pravde osuđen na godinu dana uslovne kazne, odnosno tri meseca zatvora. 

BONUS VIDEO