Ćerka Lee Kiš ZANOSNA je plavuša! Voditeljkina mezimica ODUZIMA DAH vrelim izgledom, a krenua je maminim stopama! (FOTO)


IZVOR: Republika - 26.03.2022 | 17:04


Ćerka Lee Kiš oduzima dah na svakom koraku.

Foto: printscreen
Ćerka Lee Kiš ZANOSNA je plavuša! Voditeljkina mezimica ODUZIMA DAH vrelim izgledom, a krenua je maminim stopama! (FOTO)

Voditeljka Lea Kiš jedna je od najpopularnijih, a njene emisije su jedne od najgledanijih. O Lei i njenoj lepoti se oduvek govorilo u superlativu, a malo ko zna da lepa voditeljka iz braka sa suprugom Momčilom Jokićem ima ćerku Saru Miu Jokić, na čiji zanosni izgled niko ne ostaje ravnodušan.

 

 

Sara Mia je takođe voditeljka, a jednom prilikom je priznala da bi volela da je ne porede sa majkom.

- Ne želim da me porede. Diplomirala sam na režiji, a sada završavam master studije na Fakultetu političkih nauka. Jesam odrasla u porodici novinara, ali moj put treba da bude samo moj - rekla je Sara Mia za Blic jednom priliko, i dodala:

 

voditeljka autorske emisije "Život plus", pa se za razliku od majke koja se bavi estradnim temama, Sara Mia fokusirala na fenomenologijom društva.

 

- Teško je javnosti da me ne porede sa mamom, da li ličim na nju ili pak da li pišem na tatu, ali to je usud sve dece koja su odrasla u porodici poznatih roditelja. Nadam se da ću srušiti predrasude i pokazati da deca poznatih mogu kvalitetno da rade i nađu svoj prepoznatnjiv izraz bez prefiksa "ćerka poznate mame" - zaključila je Jokićeva.

BONUS VIDEO