Odakle im pare za Maldive i Sejšele, ja moram da SADIM BAŠTU NA TERASI: Nada Topgačić OPLELA po estradi, pa otkrila istinu o BAKŠIŠIMA na TEZGAMA! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 22.03.2022 | 15:55


Nada Topgačić ispričala je sve tajne estrade, ono što je sve šokiralo jeste kada je otkrila šta se dešava sa bakšišima koje pevačice dobijaju!

Foto: instagram.com
Odakle im pare za Maldive i Sejšele, ja moram da SADIM BAŠTU NA TERASI: Nada Topgačić OPLELA po estradi, pa otkrila istinu o BAKŠIŠIMA na TEZGAMA! (VIDEO)

Vanvremenska pevačica Nada Topčagić dobila je takođe nagradu na SEMUS-u, a tom prilikom podelila je sa nama utiske nakon dodele. Nada nije krila da je očekivala ovakvu nagradu, jer joj to dosta znači. No dotakli smo se i nekih gorućih tema u njenom životu. Nada je otkrila da je izuzetno humana žena, te da mnogo porodica izdržava i da im sprema hranu, a onda nam je otkrila i šta najbolje zna da skuva. 

Foto: youtube.com/Suzanin izbor

Nada Topčagić

 

- Ja dosta porodica izdržavam, neću to da pričam, volim da pomažem ljudima, kuvam, dajem, pasulj, sarme, tikvice, sve to! 

Odmah potom Nada nam je otkrila i večitu misteriju o bakšišu koje pevačice i pevači dobiju tokom tezgi. 

- Ne volim kada se pevači slikaju sa bakšišima, to je trenutno. Dolazi gazda, kiti sa hiljade evra, ti moraš te pare da vratiš gazdi, to je fora! Sigurno! Ne znam sad šta se dešava, ali je bilo daću ti sada pet hiljada, ja ću vam dati te pare kroz bakšiši i morate da vratite te pare. I onda ja kada dolazim, ja ne mogu da zovem vodoinstalera, to su četvoroduple cene, odmah misle da sam Mišković.

Nadovezali smo se da nam onda objasni kako mnogi estradni umetnici poseduju vile na Dedinju.

Foto: printscreen

Nada Topčagić Zadrugovizija

 

- Nema mnogo tih pevača. Ceca... Jelena Karleuša... Nema njih mnogo - govori Nada i dodaje:

- Odakle njima pare da idu na Maldive, Dubaiji, zato Nada sama održava baštu, videla sam da to Kinezi rade na terasi seju baštu, to ja radim, i kad vidim njih, šta ove žene rade, to dižu noge, to se slikaju, Sejšeli, Maldivi, to svi! A jedno za drugim idu, ja ne bih išla tamo, ja ću otići u Močvaru, ja neću gde svi idu, ja ću otići u najgoru baru! Ja sam to! Ne mogu da shvatim! Stižu avioni, kamioni, onda stižu svi, to su kofer jedan, drugi, treći... Ne znam, sponzori, to je meni strašno!

Foto: printscreen

Nada Topčagić pesme

 

Za kraj razgovora upitali smo Nadu kada se poslednji put vozila GSP-om, a ona nam je ispričala i da ju je čak kontrola uhvatila bez karte. 

- GSP-om? Ne znam gde kartu da uzmem, naišla je kontrola, ja sam rekla da sam tu, uhvatili su me, na prvu sam sišla, bruka! Bruka! 

BONUS VIDEO: