Lukas ponovo OPLEO po Konstrakti, kojoj je 12 poena na Beoviziji dala NAJBOLJA DRUGARICA: Aca izneo nove DETALJE, ovo NISTE ZNALI! (FOTO)


IZVOR: Republika - 17.03.2022 | 13:00


Aca Lukas nastavlja sa optužbama koje se tiču navodnog nameštanja takmičenja "Pesma za Evroviziju 2022".

Foto: ST/P. DIVAC, ATA Imges
Lukas ponovo OPLEO po Konstrakti, kojoj je 12 poena na Beoviziji dala NAJBOLJA DRUGARICA: Aca izneo nove DETALJE, ovo NISTE ZNALI! (FOTO)

Aca Lukas nastavlja da iznosi optužbe na račun RTS i članova žirija u vezi izbora pesme za Evroviziju. Pevač je jednom pomenuo kako je Una Senić, koja je bila u komisiji tokom finala takmičenja, u prijateljskim odnosima sa pobednicom, Konstraktom.

Foto: ST/ V. Lukić

Aca Lukas je izneo optužbe

 Lukas je sada postavio i zajedničku fotografiju dve drugarice, Konstrakte i Une Senić.

- Od najbolje drugarice 12 poena! Koje je formirao žiri i bavio se nameštanjem i krađom SMS poruka koje treba da idu u humanitarne svrhe. Odgovor će pronaći Tužilaštvo za organizovani kriminal – napisao je Lukas na svom Instagram profilu uz fotografiju pobednice Konstrakte i članice žirija Une Senić, njene dobre drugarice.

Foto: Printscreen Instagram

Aca Lukas opleo po Konstrakti i Uni Senić

Podsetimo, juče je Aca Lukas podneo krivičnu prijavu protiv Dragana Bujoševića, Olivere Kovačević, ali i svih članova žirija koji su učestvovali u ovogodišnjem izboru pesme za Evroviziju. U pitanju su Una Senić, Neda Ukraden, Željko VasićTijana Milošević i Vladimir Nikolov koji, kako navodi Lukas, nisu glasali za njega iz "ličnih razloga i navodnog animoziteta koju imaju Dragan Bujošević i Olivera Kovačević protiv Ace Lukasa.

BONUS VIDEO