GLUMAC IZ "JUŽNOG VETRA" PRE DVE GODINE NOŽEM IZBO DEVOJKU NA ŽURKI: Razračunavanje dovelo do KRVAVOG PIRA, slučaj koji je POTRESAO celu Srbiju! (FOTO)


IZVOR: Republika - 17.03.2022 | 08:27


Lazar G. je uhapšen zbog sumnje da je 2020. na kućnoj žurci u beogradsom naselju Kaluđerica nožem povredio M. K. (21) i M. Đ. (22)

Foto: Instagram.com
GLUMAC IZ "JUŽNOG VETRA" PRE DVE GODINE NOŽEM IZBO DEVOJKU NA ŽURKI: Razračunavanje dovelo do KRVAVOG PIRA, slučaj koji je POTRESAO celu Srbiju! (FOTO)

Devojka M. K. (21) teško je povređena, dok je mladić M. Đ. (22) zadobio lakše povrede, kada ih je, kako se sumnja, Lazar G. (21), koji se pojavljivao u popularnoj seriji "Južni vetar", izbo nožem u oktobru 2020.

Krvava drama dogodila se u beogradskom naselju Kaluđerica i to za vreme žurke. Osumnjčeni Lazar G. je nakon ranjavanja pobegao, ali ga je policija ubrzo uhapsila u automobilu "mercedes" na Smederevskom putu.

- Lazar G. je bio statista u hit seriji "Južni vetar". Glumio je Vušinog čoveka. Vuša je inače mafijaški lik iz crnogorske narko - bande, a glumi ga Aleksandar Gavranić. Lazar se pojavio u dve epizode popularne serije. - kaže izvor i nastavlja:

Foto: RTS/printscreen

Lazar Đ

 

- Glumio je mladog kriminalca, a nažalost čini se da je i u stvarnom životu krenuo tim putem. Naš izvor otkriva da je Lazar G. navodno nepozvan upao na kućnu žurku i napravio haos.

- Ranjena M. K. i M. Đ. bili su na privatnoj proslavi. Lazar, koji je od ranije bio u svađi sa M. Đ., dobio je informaciju gde se on nalazi i banuo je kako bi se razračunao sa njim. Kako saznajemo, nakon što je osumnjičeni upao na žurku prvo je počeo da se svađa sa M. Đ. Potom su se i potukli. Sevale su pesnice, a onda je uhapšeni izvukao nož i prvo izbo M. Đ.

Počela je vriska, a izbodeni je pao na kolena. Napadač se tada okrenuo ka devojci, koja je verovatno pokušavala da smiri sukob. Nju je ubadao kao pomahnitao, dok je ona plakala i dozivala pomoć - kaže izvor i dodaje da je Lazar G. pobegao posle krvavog pira.

- I on, ali i ranjeni M. Đ. poznati su policiji od ranije i imaju dosijee - rekao je sagovornik svojevremeno i dodao da je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati, dok su povređeni mladić i devojka zbrinuti u Urgentnom centru.

- Devojka ima teške povrede, operisana je i zadržana u bolnici, dok momak ima lakše povrede i juče je pušten na kućno lečenje - rekao je izvor tada. Policija je obavila uviđaj i utvrđuju se motivi obračuna, piše Kurir.

BONUS VIDEO: