Nataša Bekvalac krije ČETVRTI BRAK, bivši muž je VARAO sa uglednom ADVOKATICOM: Otkriven identitet pevačicinog supruga, svi ga dobro znate! (FOTO)


IZVOR: Republika - 13.03.2022 | 16:57


Nataša Bekvalac krije četvrti brak kao zmija noge!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Nataša Bekvalac krije ČETVRTI BRAK, bivši muž je VARAO sa uglednom ADVOKATICOM: Otkriven identitet pevačicinog supruga, svi ga dobro znate! (FOTO)

Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka, koja su se završila razvodom. Pevačica je prvo bila u braku s vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, zatim bivšim rukometašem Ljubom Jovanovićem i IT stručnjakom Lukom Lazukićem. Dobila je dve ćerke Hanu i Katju, već neko vreme nema emotivnog partnera, a posle svega ne smatra da su bivši supružnici prokockali njeno poverenje.

- To što što su moja očekivanja bila mimo nekih mogućnosti ili moja loša procena, to uopšte nije do njih. Sve je do mene. Mislim da nisam ni ja prokockala njihovo poverenje - rekla je Natašta koja je naučila da je najbolje nemati očekivanja.

Foto: youtube.com

Luka Lazukić, Nataša Bekvalac, Danilo Ikodinović

 

- Nemam nikakva očekivanja. Ni od muškaraca, ali ni od nikog drugog. Zvrčka i jeste u tome, kad imaš očekivanja, možeš biti razočaran, a kad ne očekuješ ništa, sve ti dođe kao nagrada - rekla je pevačica za "Kurir" i priznala da joj se ove godine baš niko nije udvarao.

- Da li sam povećala standarde ili kriterijume, ili sam nezainteresovana - ne znam, ali je tako - bila je iskrena Nataša koja često ističe da o bivšima misli samo lepo. Svojevremeno je na pitanje koga bi od bivših muževa blokirala, a sa kim otišla na piće, u svom stilu odgovorila:

Foto: printscreen/RTVPink

Nataša Bekvalac Premijera

 

- Ne bih nikoga blokirala zato što sam ljude počela da volim i prihvatam onakve kakvi jesu. Otišla bih na piće sa svom trojicom, a udala bih se za svu trojicu. Zato što sam imala dobar brak sa Ljubom dok je bio dobar, iz braka sa Danilom sam dobila Hanu, a iz braka sa Lukom sam dobila Katju. Znači, udala bih se iz različitih razloga za svu trojicu. Ja kažem da sam ja najbolja bivša žena na svetu. Danilo jako poštuje mene i moju ulogu majke. Zna koliko sam posvećena - rekla je Nataša.

Međutim, na Natinog Hranislava smo svi zaboravili.

Serija "Žene sa Dedinja" uprkos sjajnoj glumi i glumcima, nikada nije stekla veliku gledanost. Prva epizoda premijerno je prikazana 14. novembra 2011. godine, a snimljene su tri sezone.

Foto: Youtube.com printscreen

Nataša Bekvalac Žene sa Dedinja

 

U seriji igraju još mnogi naši poznati glumci, ali neverovatno da niko za ovih sedam godina od prikazivanja, nije obratio pažnju da se u dve epizode prve sezone pojavljuje i pevačica Nataša Bekvalac.

Nataša se pojavljuje u 4. epizodi serije gde tumači lik zanosne pevačice Nine Bekvalac koja se razvodi od svog supruga uspešnog bankara Hranislava (Miloš Timotijević), i za pomoć se obraća njihovoj zajedničkoj prijateljici - advokatici Klari.

Foto: Youtube.com printscreen

Miloš Timotijević Žene sa Dedinja

 

Nina želi da sazna koliko Hranislav ima novca kako ne bi ostala uskraćena tokom brakorazvodne parnice, ali se iznenada predomišlja i shvata kako joj novac niti znači niti treba.

Ona ima uspešnu karijeru, nasledstvo od bake, kuću u Beču, a Hranislava očigledno i dalje voli. Kada on ovo sazna, ostavlja Klaru sa kojom se tajno viđao i shvata da je Nina žena njegovog života.

BONUS VIDEO: